[PC DMM/Steam] DOA 咸濕排球 DOAXVV (3)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
SORRY唔係"PANEL MISSION"個任,
係"MISSION" ALICEGEAR白色個件SSR個任
要覺4次先係最大覺醒
即係你要有4粒覺醒石/同一件ssr x5先解到
如果你本身無重覆/1粒覺醒石都無
就唔會show出黎
覺醒石可以靠賣ssr嘅幣去VIP商店換
咁貴無野了
無玩成年, login返見有廿幾萬石又玩返, 但係撞正件核突衫唔想抽2件SR慢慢磨
見人地有件番梘泡衫好正。。。
覺爆咗會少啲泡仲正
如果唔想係咁撳, 搵個可以安定周回到就算
如果你有素材, 覺滿升爆嘅活動SR有時都用得過, 可能好過普通SSR
玩左7~10日倒, 後來靠D卷中埋第2隻alice gear同埋一d舊ssr, 然後all in 哂D強化/lv上限野落兩隻alice gear野度,
而家打到SS+決勝戰過唔倒了, 仲有D乜野可以谷?
裝齊啲飾物, 就算N都用住先
裝PP技, 揀多啲減體力消耗技

又雙黃
平時做開乜野善事, 介紹下
我第一日免費券中kasumi
第二日中nanami同埋patty
不過都係唔夠sss決勝戰打
打ss+都唔係穩勝
隻驚係咁,作為新手可以上到SS以上就係靠抽bonus裝食佢戰力加乘
之後再上要PP,但PP唔計lv比你果D,就係要靠抽爆/等活動/等運到
更加唔好講有左PP都要去爬山先可以升到個能力值
所以成隻驚得閒開來昅下女就算啦,完全唔需要為能力值擔憂

我hea玩左都差唔多半年,係而家中左雙衫+升左D PP先穩定周回到SSS stage1
想再上SSS+都過唔到最尾一關
花係mod既時間仲多過係隻驚度
我日服冇咩運
果陣閃亂合作十萬石都好似得一件
緣份到自然有囡J
連回post都滔倒你D貴氣, 今日張卷我都有份2ssr
其中1隻同之前既重複左, 咁係應該用黎SKILL覺醒?
好在都冇比你吸走哂,今日中patty
LOAD出LOAD入場波真係有D慢, 好心用AUTOPLAY劵就直接出結果啦
仲有係, loading耐過場波本身
依加有auto已經好好 起碼可以擺係度
同埋點樣儲倒咁多無償石?
唔好下下抽
1%既野得失心唔好太重就得,有時直頭抽左一百抽一件bonus都冇都係止蝕離場
Hea玩
垃圾衫先中咁多
公平咩
抽一次已經夠爬山啦
都抽左三定四次
呢件冇咩特別就咁中咁多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞