[PC DMM/Steam] DOA 咸濕排球 DOAXVV (3)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
~角色生日~
22年4月22日steam未有果啲會得英文名
01月 モニカ/莫妮卡(1日) エレナ/海蓮娜(30日)
02月 フィオナ/菲歐娜(11日) かすみ/霞(23日)
03月 ほのか/穗香(24日) さゆり/小百合(31)
04月 ななみ/Nanami(16) レイファン/麗鳳(23)
05月 なぎさ/凪咲(5日) ヒトミ/瞳(25)
06月 マリー/瑪莉蘿絲(6日) エイミー/Amy(18日) ロベリア/蘿貝莉婭(25日)
07月 みさき/海咲(7日) パティ/派蒂(31日)
08月 あやね/綾音(5日) たまき/環(19日)
09月 エリーゼ/Elise(3日) カンナ/神無(15日) 紅葉(20日)
10月 ルナ/露娜(15日) つくし/筑紫(24日)
(DMM版周年)
11月 女天狗(19日)
12月 こころ/心(1日) ティナ/蒂娜(6日) こはる/Koharu(22日)

~身材比較~

NSFW:

~神油event~
分兩 parts

第一 part 係個人喜好嚟

紅色果支係加乳搖/屁股搖
粉紅果支係加波/屁股掂到手/地板果時嘅變形幅度
藍/粉藍係上面依2種嘅相反
整好之後記得鎖起佢, 因為你要刷第二 part

第二 part 係加 stat

今次搽波果支油(唔理咩色油)加 stm, 搽屁股果支油加 tec
著住活動飾物搽波油就一定出SSR stm
著住活動SSR衫搽屁股油就出SR/SSR tec, 覺滿就必出SSR tec
唔鍾意啲效果嘅話, 可以用白色果支洗走佢
(白色果支會洗走埋乳搖效果, 鎖咗就唔會洗走)

~屁屁相撲event~
屁屁相撲分: [burst次數] + [屁屁相撲力]計出嚟嘅固定值

屁屁相撲APL: 影響[burst次數]; APL系潛在/P技, 女神力同水着のAPL値5%加埋嘅數

屁屁相撲力: 受[屁屁相撲分]同[burst次數]影響 (trend有加成)
水着+裝飾+油 POW/TEC/STM合計同APL系潛在/P技加埋嘅數
※全部STM/APL技同A技唔會影響到屁屁相撲力

【仕様1】burst n次嘅分一定會少過burst n+1次
【仕様2】同樣嘅[屁屁相撲APL], [屁屁相撲力]大過某過數低機率(可能係10%左右)可以burst多次
Owner無課留名
只鐘意幾個 想無課入坑 (或者輕輕課少少

利申 ps4 舊版一味靠農白金咗 所以心理上唔係咁想課
無課即可 我開服第一個月玩
睇見啲收費決定唔柒貨

唔洗課 儲石儲劵

我除咗新角一定要課 其實全部有SR
啲人50級就夠打活動主要獎勵
唔一定食SR裝
最多燒多啲體力打多幾十場

反正啲女一開出黎送禮已經35-6級 之後溫泉升好快

我都係開黎影4k相
隻game 要升要拎嘢燒唔燒時間?

都係諗住輕鬆玩,因為平時唔多空閒時間打機
每日少少唔花時間
全部直接skip 無嘢玩 係純粹搪平睇女

所以你唔想花時間心機
係好適合你
見巴哈有人話依家唔使vpn係咪真?
賭場個機制好撚on9,攞哂金幣都只可以換少少嘢,仲要有個老千成手靚牌點玩

(上網搵圖)新衫爆衫係咁的
幾正, 等後半個pool
換水晶, SSR卷, VIP幣
有用, 不過真係好少
啲銀幣可以換個籃, 都有啲用
撞正出糧日出nanami,要科水了

叫做唔洗保底,不過都百零粒星星
金幣上限得萬二都換唔哂仲未計有啲pose卡值得換
我140
我同你一樣140粒...
呢個數真係唔三唔四,唔知點處置好

第二件覺得好睇過岩岩日服果件哈密瓜
但steam應該唔再課,8舊1pack比DMM貴成1/3
叫做開左隻角係日服上次免費抽又拿左就此封卡啦都係
Steam版啲碎唔可以下個Nanami pool用?
個碎有期限,邊有可能咁著數
搵到,可以留下個新衫pool用
Dmm都得無理由steam唔得
啊屌原來有架,咁就留返下次用
爭d就冼撚左人
DMM 得嘅咩?
次次都同我講話到期
得新出角色果2個pool先得
原來係咁 好少新抽角第一件
唯一有抽嘅patty抽到補底…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞