歷史上有邊個球員有2009-2014 C朗嘅全面性?

334 回覆
50 Like 108 Dislike
而家大局觀係比當時再好左

但美斯當時傳球同突破都係至少高一個水平

11年助攻王,曾經係助攻數字紀錄,好似之後唔知比馬達定上年Tadic破左定平排
美斯
但牙朗係曼聯最後一次歐聯決賽就係比美斯用頭鎚頂撚死左
此Po已完
只係花迷無理由駁到
續點擊破
1.c朗唔識助攻
2.c朗禁區外入波唔夠美斯多
3.c朗一半入波都係12碼
4.c朗只識執雞
5.c朗唔識扭波

仲有咩?
點睇美斯19/20 20g-20a,夠唔夠全面
點睇美斯轉會巴黎2021/2022 聯賽3球13助攻,夠唔夠全面???
你地鍾意用助攻數字 同傳球能力掛勾
但又要話生涯幾百助攻既牙朗係完全唔識傳波

然後生涯得幾球頭槌同weak foot既美斯
就叫識頭槌 有右腳

突破能力好睇你點界定
美斯矮咁多agility好啲 重心低啲
小範圍用波能力更強好正常
同樣地牙朗爆人亦強好多
其實無分別,依家俾吉蛇騎劫咗個post
個陣西甲皇對巴都真係世界大戰咁款
唔單止兩隊本身好癲,仲有C朗VS美斯呢個睇頭
後尾再加埋BALE真係痴撚線
佢地黎黎去去都係果幾句
印象中c朗12碼漸職生生涯一半
印象中C朗唔識扭波,印象中c朗唔識助攻
全部憑自己意淫,無數據無片

如果咁撚樣起香港討論問題同老細返工咁答
炒撚左lo
21/22 打爆自閉症細路手機×1 踢鍾斯×3 攻擊力為殺人級,進攻方面朗勝
美斯靈敏度,球賽閱讀,臨場判斷,盤扭細膩度,配合智慧,禁區密集既埋門技術,c朗一樣無得比
唔撚夠人講呀
你都幾好笑,唔敢回應20g20a,求期講下21/22數據當應左,計番入球參與咪差朗少少,似係你駁唔到美斯先係進攻比較全面wo
聯賽入得果3球叫差少少????
神呀,成季暫時得8球
而c朗21球
你既差少少既定義都幾好笑
美斯3 c朗15 聯賽
差少少??
係你先講得出

之後
美斯歐聯 5
c朗歐聯6
好似咁多年黎冇見佢傷過超過幾場波 原來有長傷過?
果年佢準備走
所以做手術休息
盤球能力c朗係勁尤其曼時代 但對住美斯都唔會叫唔輸啦上面個人佢針對話唔輸呢個字眼相信唔係話朗唔勁
我認真答你啦
咪以為我無料
如果19/20美斯係20g 20a
咁c朗06年既23g,17a
又差美斯幾多??

你無睇錯
起花迷眼中
c朗唔識助攻唔識傳波

但06/07年c朗全季23球17助攻

係英超助攻王
夠唔夠全面???

英超助攻王:C朗-,14次
儘管沒有拿到最佳射手,但本賽季C朗依然不缺榮譽,從球迷到記者到球員,從整個聯賽到冠軍曼聯,C朗幾乎得到了所有他可能得到的賽季榮譽獎項。而助攻王則使他有力的證明了自己的實力,此外法比加斯13次助攻的表現也可圈可點,而阿迪達左中場與朗尼一起分享第三,也證明了自己的實力
不過條友話一個都過唔到又係太on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞