歷史上有邊個球員有2009-2014 C朗嘅全面性?

334 回覆
50 Like 108 Dislike
牙朗英超前期即係03/04計起啦 去到06/07英超都無排過第一喎
c朗係最唔全面嘅球員喎除咗tapin 執下雞..12碼就冇了
駁左啲乜撚野?
我淨係知有啲人不願接受美斯一直以來playmaking 都係頂級 試圖夾硬屈人係比人餵到埋口嗰種前鋒

又要夾硬拉高C朗拿度dribble能力講到好似同美斯差唔多

最好笑就講到頂頭鎚叻係球員必備能力 完全可以抵消除左入球能力以外 其他例如技術視野盤扭傳球等等嘅全面劣勢

講真吖 C朗拿度真係好勁的
但係講到佢某時期係史上最全面球員真係咪撚搞笑啦
你不如諗下UEFA有幾多個國家 CONMEBOL又有幾多個先啦
好老實啦 如果要講全面嘅 梗係攻守兼備嗰啲六角形中場先最撚全面啦
摩迪算唔算
其實都算真係幾全面
人比人比死人
人哋有邊句講到朗完全唔識傳波?
https://youtu.be/0diLypIMGWQ

自己睇下係咪下下餵到埋口啦弱智仔 都痴撚線完全淨係靠鳩up
究竟邊度有人話c朗完全唔識傳波???打稻草人?

淨係話美斯唔同level咋喎

幾年前已經過百球weak foot header又話得幾球

Dribbles多過朗咁多又唔係勁啲

其實你唔識波嘅不如收皮唔好出嚟獻醜啦…
朗哥助攻過人都冇得比喎…

定係依家呢啲唔計?
唔夠大力唔計
唔係腳面ban唔計!
頂級 緊係頂級
不過你啲stat都見到
頭幾年啲key pass牙朗同美斯打和
係後幾年先慢慢甩開牙朗

dribble一樣係輸
但突破能力有段時間唔輸

然後又講返體格問題
你又剩係執啲矮細球員有優勢既位嚟講
技術盤扭傳球
明明以185既球員嚟講 牙朗以上能力完全係最Top
俾你地講到係廢

跟著高大球員有優勢既
頭槌 長距離衝刺 防守角球 人牆 防守遮線
你地又唔會提
題目明顯就講緊一個攻擊手既武器多樣性

你要講哩類型 上身既普巴就係

sls
一開
第一球 第三球就已經係你地講開既「餵到埋口」
自己條片都唔睇吓就9up
#227 咪一隻囉
佢係稻草人定bot

題目問緊全面性
而家牙朗傳球同突破能力 整體嚟講係唔夠美斯
但都仲係頂級

你夠唔夠膽講美斯頭槌 weak foot係頂級
知唔知咩叫下下呀弱智仔 中文u?
咁你地仲會唔會話牙朗下下等餵
我幾時有講過啊戇鳩仔
自己9up埋啲假數據唔回應下?
講緊你地
咁係咪頂級丫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞