歷史上有邊個球員有2009-2014 C朗嘅全面性?

334 回覆
50 Like 108 Dislike
N賓
過百球俾你吹到得幾球

過人多你成倍仲要點界定?

好心乜柒都唔識就收皮啦柒頭仲駁嘴
頭鎚算弱但我記得佢頂死曼聯
朗迷今年已經決定咗 唔會再計助攻…
半場先算遠啦 個人認為舒希克先係最強
巴塞打傳控體系,鳩猜傳波多,成功接應高係正常
曼皇祖都唔係咁踢法

呢個位,點會用傳波去比拼

09-14佢哋一定係畀比入波比威脅比侵略性
小花最勁真係簡單既變速過人,唔洗好華麗一擺一側就過左。

如果插花技巧果D來計牙朗當年仲癲

高鋒期果幾年牙朗應該都算頂級
嗰啲所謂插花
左fing右fing仲係原地
點解唔講C朗 頭鎚勁,淨係講美斯靠低重心屈過人突破?
大佬呀,係人都知C朗頭鎚一定勁過美斯架啦,咁有咩好講呀

你話過人突破都仲有得比,大家用唔同手段(硬爆又好,Fake重心又好)去達成目的,咁先有得比較下
咁係咪頂級
咁牙朗過人係咪頂級

出現了
重心高咪有劣勢囉

嚴格嚟講高既天生的確盤球係差
前面依家前鋒要比傳球成功率先得
但巴塞踢開9猜傳控,呢個數據多好正常喎。

頭鎚係入波方法,比傳控更重要下話

但Fake重心變速過人,我美斯真係好勁
但我美斯一定勁過C朗過人
嘩 你咁講
矮夠可以練跳高 一樣可以頂波勁
Cannavaro都係得176

你搬數據出嚟檢視睇吓卡卡盤球好定牙朗
未傷前既 托利斯 仲可以撚狗

速度 身位 頭錘 乜都有 無多餘既插花
下。。。比正評個班人係乜撚野人?
牙朗有超過10球係曼????
痴撚線 邊個平衡時空睇波!?
牙朗從來都未試過係英超做過助攻王...
16/17仲要係法比 屌你。。。聽你尻up真係好撚辛苦
巴塞打地面 幾何有頭鎚要頂
早期角球沙維開 佢季季都有頂入下三兩球
之後佢又係開角球死球個個
再者美斯頭鎚有幾差 09決賽頂入個球獌對中堅望住佢頂入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞