[再懷舊]卡巴拉島掛機私服 掛機就有點數(3)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
就黎300lv有咩槍好用?強力槍?

強力槍算啦 史霸槍好貴 我都係得一把

見到啲數值好吸引
即刻去左打轉史霸 不過鑽戒指鑽到傻

強力槍可以上到9000槍攻喎...

咁癲既咩 係唔係都係深淵用雷碎換個把?我換左把1s
btw 岩岩打史霸之前啲任...一個唔覺意殺左隻岩漿蜥蝪...係唔係要重新黎過喇

係 恭喜你

見到啲數值好吸引

入去掛

史霸 夠型

305強力啦 用屎霸個價買305槍可以買到成萬硬再加外觀

史霸 夠型

305強力啦 用屎霸個價買305槍可以買到成萬攻再加外觀
開登陸器卡撚住左
下載遊戲文件列表唔郁
開登陸器卡撚住左
下載遊戲文件列表唔郁

重開都唔得?
開登陸器卡撚住左
下載遊戲文件列表唔郁

重開都唔得?

試緊
開登陸器卡撚住左
下載遊戲文件列表唔郁

重開都唔得?

試緊

重開完都係咁
開登陸器卡撚住左
下載遊戲文件列表唔郁

重開都唔得?

試緊

重開完都係咁

冇野了 單純load得比較耐

見到啲數值好吸引

強力槍可以上到9000槍攻喎...

咁癲既咩 係唔係都係深淵用雷碎換個把?我換左把1s
btw 岩岩打史霸之前啲任...一個唔覺意殺左隻岩漿蜥蝪...係唔係要重新黎過喇

其實真係睇你要咩槍 用落兩把都唔錯
當然啦 如果你想收把118%既都得
不過個價我諗都唔少野
一直都想問 點解見咁多收強力305 但無乜見過收強力335
有冇巴打知道水雷定水風羊清怪爽d?

因為強力裝最高係去到305 冇335

水風

因為強力裝最高係去到305 冇335

竟然

水風

風既範圍大d?
因為雷好似有招彈跳幾方便咁

水風

風既範圍大d?

風cd快

水風

風既範圍大d?

風cd快

玩緊水風

水風

風既範圍大d?

風cd快

玩緊水風

由風水洗左做水雷
今日係咁輕機
成日卡係到比人打到無曬血
最慘係做緊狩獵任務就黎打完果陣
輕鳩左搞到又要重新再打過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞