[再懷舊]卡巴拉島掛機私服 掛機就有點數(3)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
開左隻羊之後
又無聊咁用左個幾鐘刷左件3s小幽之心
低質畫質 sor
有冇巴打知70lv裝可以點組合魔法力

點樣刷架

血洗小幽
通常都係洗商城稀有+鑽?
最後揀左風土羊,諗住遲D轉風土光四圍拖怪
請問有冇巴絲打知藍冰盾通常幾多億先收到。。。好缺一個高防既2百幾lv盾

見到有人賣275LV 高防盾賣50R

兌返係咪6E幾7E?
開左隻羊之後
低質畫質 sor

70lv用吻鑽最fit
其實用返利幣去抽木製好唔好?定係將返利幣賣出去重好?

自問好運既抽到發光裝果d野賣就一定好過賣返利幣

但如果抽左成千粒返利都中唔到d乜就蝕到入肉
商城係唔係冇血腥伯爵福袋

金裕貞巴打?
銀光杖換唔換到黑羽翼?

抽唔到

對黑色好無免疫力

金裕貞巴打?

巴打課開邊間?

巴打課開邊間?

正常有平課平?

但係官方先有返利幣送,1返利=385萬左右

385萬=100點點卡

巴打課開邊間?

正常有平課平?

385萬=100點點卡

記得聽過風巴講有間會包埋反利?

巴打課開邊間?

正常有平課平?

385萬=100點點卡

得官方有送

仲有邊間會送?
[img]https://holland.pk/czt1fyqo[img]

巴打課開邊間?

正常有平課平?

385萬=100點點卡

得官方有送

仲有邊間會送?

就係唔知有無記錯 上嚟問下

巴打課開邊間?

正常有平課平?

385萬=100點點卡

得官方有送

仲有邊間會送?

識課一定係課500R 10萬點+1000返利 正常亂抽野都好難用得哂
利申 已用哂
[imttps://holland.pk/czt1fyqo[/img]

巴打課開邊間?

正常有平課平?

385萬=100點點卡

得官方有送

仲有邊間會送?

識課一定係課500R 10萬點+1000返利 正常亂抽野都好難用得哂
利申 已用哂

米王怕咩,再買過咪又有lo~~
[img]https://holland.pk/czt1fyqo[img]

巴打課開邊間?

正常有平課平?

385萬=100點點卡

得官方有送

仲有邊間會送?

就係唔知有無記錯 上嚟問下

買官方啦,賣返d返利出去再用d錢買點卡都抵
開左隻羊之後
低質畫質 sor

點樣刷架

血洗小幽

70lv冇稀有 加魔法力加得少過打怪素材
開左隻羊之後
低質畫質 sor

點樣刷架

血洗小幽

70lv冇稀有 加魔法力加得少過打怪素材

得魔法力50稀有 加3-8
素材有70lv 加3-9
btw吻鑽點有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞