[再懷舊]卡巴拉島掛機私服 掛機就有點數(3)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
新手係咪跟任務升就得

跟劇情同關鍵任, 升到200都EASY

最簡單就係沉默掛鑽, 輕鬆350 , 不過會失去玩GAME既意義

掛鑽要點掛
56lv

升到60買麻吉入去掛鑽~

有無巴打可以帶我入

呢啲神裝 係咁上下價啦

收成套頭劍盾都無咁嬲
有冇人試過自己刷boss刷到出裝

半粒鐘先打得一次

開左隻新角刷法老盾
google睇到有台仔話刷左百幾次都未出到

36次法老出過黃金劍之後就冇再出過裝

好想要個盾合暗屬 正服玩到依家都未擁有過
出左黎入唔返去
出左黎入唔返去

出左黎入唔返去

登入唔到

呢啲神裝 係咁上下價啦

收成套頭劍盾都無咁嬲

同裝唔同命就係咁解

半粒鐘先打得一次

開左隻新角刷法老盾

收個獅盾算啦

半粒鐘先打得一次

開左隻新角刷法老盾

收個獅盾算啦

大概咩價位 依家得11m應該咩都買唔起

半粒鐘先打得一次

開左隻新角刷法老盾

收個獅盾算啦

大概咩價位 依家得11m應該咩都買唔起

250-300$人仔
Up
想收boss寵
又話連接伺服器有問題
隻莎奈兒孵唔到黑色
想問下win10開game停止運作點解決
隻莎奈兒孵唔到黑色

唔係傳說的?玩左1000次卡片識別未

揀相容性得唔得?

揀相容性得唔得?

http://www.icabala.com/thread-3038-1-1.html
隻莎奈兒孵唔到黑色

我都想知 到底係1000定1600張先有傳說
隻莎奈兒孵唔到黑色

我都想知 到底係1000定1600張先有傳說

上網睇就1000,話保險d打夠10xx就ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞