[再懷舊]卡巴拉島掛機私服 掛機就有點數(3)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
買齊點裝 走去熊區秒熊秒雪人 好爽啊
BTW 打打下又升左1LV
隻莎奈兒孵唔到黑色

唔係傳說的?玩左1000次卡片識別未

我都想知 到底係1000定1600張先有傳說

上網睇就1000,話保險d打夠10xx就ok

我最後無整傳說的
上網見話每項到3就有優越的諗住算
點知最尾得威力的
Btw唔係1000有傳說 1600就每項再+1咩?
隻莎奈兒孵唔到黑色

唔係傳說的?玩左1000次卡片識別未

我都想知 到底係1000定1600張先有傳說

上網睇就1000,話保險d打夠10xx就ok

我最後無整傳說的
上網見話每項到3就有優越的諗住算
點知最尾得威力的
Btw唔係1000有傳說 1600就每項再+1咩?

黑色要傳說先係
個次序係玩完卡片識別先再教感?定係教感完唔孵住再卡片識別先孵?
個次序係玩完卡片識別先再教感?定係教感完唔孵住再卡片識別先孵?

種種子>卡片識別>教感 應該係咁 因為教感完再識別好似冇用的

種種子>卡片識別>教感 應該係咁 因為教感完再識別好似冇用的

咁咪要狂玩卡先打得怪

識別地獄留返莎奈兒先做了

咁咪要狂玩卡先打得怪

睇人資訊同睇地攤 吃紅藍水都唔可以亂黎

咁咪要狂玩卡先打得怪

卡片識別係玩啲咩嫁

咁咪要狂玩卡先打得怪

卡片識別係玩啲咩嫁

對對碰
70lv買咩鑽好

咁咪要狂玩卡先打得怪

卡片識別係玩啲咩嫁

對對碰

一定要玩曬?
定係開一開換另外一張卡就當一次?
70lv買咩鑽好

有60lv商城鑽
70lv買咩鑽好

有60lv商城鑽

有無話邊隻好洗好用
點攞
點攞

幻影學園任
點攞

幻影學園任

幾lv先做得
點攞

幻影學園任

幾lv先做得

http://www.icabala.com/thread-4038-1-1.html

咁咪要狂玩卡先打得怪

卡片識別係玩啲咩嫁

對對碰

一定要玩曬?
定係開一開換另外一張卡就當一次?

我諗消耗左一張卡就=1次

咁咪要狂玩卡先打得怪

睇人資訊同睇地攤 吃紅藍水都唔可以亂黎

紅藍水就影響到4大屬性,但''傳說的''係稱號,就一定係要玩對對碰地獄
卡巴拉島神器-所有資料的整理https://drive.google.com/file/d/0BwDW3KY8J5GOU25qUGl6UGtscVE/view

比奶巴既 巴打們都可以參考下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞