[再懷舊]卡巴拉島掛機私服 掛機就有點數(3)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
點入公會
ID:保羅普巴

去美加路中央公會大廳
屌海市蜃樓地城挖舊野挖成日都未挖到

係咪條鍊

註明:【命運的血石】需要在此地區挖掘唷,重點是超級難挖的,這裡的深度是120M。

跟主線卡係度
去熊區打一唔小心就比怪拍鬼死
升左隻火雷暗羊300lv學晒D技冇咩野玩了
想玩多隻,玩咩好
都係想玩魔法型,風水精靈好唔好?

我玩緊隻風水精靈
想玩多隻火雷
想玩多隻,玩咩好

我玩緊隻風水精靈
想玩多隻火雷

但精靈得2招攻技加1招降屬好似有D廢
屌海市蜃樓地城挖舊野挖成日都未挖到

係咪條鍊

註明:【命運的血石】需要在此地區挖掘唷,重點是超級難挖的,這裡的深度是120M。

跟主線卡係度
去熊區打一唔小心就比怪拍鬼死

如果你做ep3,去奈配莉特果個空間挖,命運的項鍊,仲難挖~~~
想玩多隻,玩咩好

我玩緊隻風水精靈
想玩多隻火雷

精靈超易死....但d技好靚......好矛盾

想玩兔,真心覺得2轉兔張圖,兔好靚~~

呢張

想玩多隻,玩咩好

我玩緊隻風水精靈
想玩多隻火雷

精靈超易死....但d技好靚......好矛盾

想玩兔,真心覺得2轉兔張圖,兔好靚~~

呢張

我覺得隻熊好靚
點入公會
ID:保羅普巴

去美加路中央公會大廳

申請左
兔兔天使褔袋係開d咩?有咁多種唔同number
玩緊兔 先40幾lv 暫時仲做緊劇情任務 冇打過任何裝成身都勁柒 d劇情係做到幾時完全唔知兔仔要用咩裝邊度得到 淨係識跟劇情任務
玩緊兔 先40幾lv 暫時仲做緊劇情任務 冇打過任何裝成身都勁柒 d劇情係做到幾時完全唔知兔仔要用咩裝邊度得到 淨係識跟劇情任務

我都係 打到128LV都柒下柒下咁

有點都唔知買咩好 d褔袋睇唔明

有點都唔知買咩好 d褔袋睇唔明

跟住主線玩先啦 用升到60/120送啲裝
想玩多隻,玩咩好

我玩緊隻風水精靈
想玩多隻火雷

但精靈得2招攻技加1招降屬好似有D廢

無乜血
風就得範圍但唔夠秒怪
就翻到屋企
Boss巴what巴有無等埋我先打塔

我去左camp 今日岩岩翻
新手想入公會
ID:眼鏡獅
順帶一問 唔小心賣左D關鍵貼紙可以點算...
新手想入公會

好難救
新手想入公會

好難救

新手想入公會

好難救

我巫普個到賣到差四舊
新手想入公會

好難救

美加路廣場中間位置到加入
就翻到屋企
Boss巴what巴有無等埋我先打塔

我去左camp 今日岩岩翻

而家翻緊屋企 等我
Down隻game比bitdefender block左好多file
可以點搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞