覺得自己冇朋友生活苦悶嘅你入黎傾下計

589 回覆
7 Like 1 Dislike
日日收工之後一丁友返屋企打機/去做gym,平時無人揾我
次次生日,睇戲,放假都係一個人。就嚟變邊青

邊有咁易變 大家都係一樣

而加頹到放工返到去食完飯九點就訓
冇人搵冇野做

同我一樣,冇野做就做gym. 有時就直情自己去睇戲

社會新人未習慣
返到屋企已經好

攰好正常 人人都係咁

返左幾年工都覺攰

其實係心理上攰...

有時會好唔想返,尤其紅日都返工

冇人搵冇野做

社會新人未習慣
返到屋企已經好

攰好正常 人人都係咁

返左幾年工都覺攰

其實係心理上攰...

辛苦哂巴打

冇人搵冇野做

社會新人未習慣
返到屋企已經好

攰好正常 人人都係咁

返左幾年工都覺攰

其實係心理上攰...

辛苦哂巴打

冇朋友先辛苦,唉
有返工既巴絲通常洗唔洗OT
平日放工都6,7 點 有乜野做...
定係日日都係行屍走肉咁

intern成個office最早走

有冇覺得內疚...
個陣我番intern 又係最早
佢地最早都7,8 點先走

雖然多FD 但人大左 多野諗左 性格越黎越內向 學歷又唔好 每日返工放工食飯訓覺 又冇女 唉
雖然多FD 但人大左 多野諗左 性格越黎越內向 學歷又唔好 每日返工放工食飯訓覺 又冇女 唉

學歷可以補,朋友唔可以冇
偏偏最難搵係朋友
放假冇街出……
人地問做乜成日唔出街呀,冇FD 出咩街
有返工既巴絲通常洗唔洗OT
平日放工都6,7 點 有乜野做...
定係日日都係行屍走肉咁

intern成個office最早走

有冇覺得內疚...
個陣我番intern 又係最早
佢地最早都7,8 點先走

大公司
唔驚

偏偏最難搵係朋友

本身個人由細到大性格都係比人話活潑開朗 好talkative 而家係完全成個毒撚咁...

偏偏最難搵係朋友

本身個人由細到大性格都係比人話活潑開朗 好talkative 而家係完全成個毒撚咁...

Same here

偏偏最難搵係朋友

Same here

由細毒到大
all by myself
don't wanna be
all by myself anymore

can u speak chinese?
I don't understand ur words

your name
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞