覺得自己冇朋友生活苦悶嘅你入黎傾下計

589 回覆
7 Like 1 Dislike

有咩好睇
原本想睇原諒他77次
但約咗男朋友忙完去睇
不過佢忙完都唔知落咗畫未

有冇戲推薦

有男朋友但冇其他朋友?

Yes
Hi bye fd算唔算係fd?
我諗唔算

普通友誼keep唔到
但更深入關係既男朋友反而搵到
有d本末倒置

我識幾個有男女朋友嘅
成日話自己同冇係冇分別
可唔可以解釋下我真係唔明

一星期見一次 真係同單身冇咩分別

咁仲有whatsapp呀嘛
再唔係facetime都得啦見人longD咪又係咁

男朋友FaceTime都唔肯

我真係唔明
頹廢緊#happy#
頹廢緊#happy#

唔頹廢都唔會開呢個po

Yes
我諗唔算

普通友誼keep唔到
有d本末倒置

我識幾個有男女朋友嘅
成日話自己同冇係冇分別

我真係唔明

好多藉口架
都係因為見唔到 掛住佢 我先想facetime姐
依家出發去行下街算
之後再是但上架巴士 隨心 睇下去邊

Yes
我諗唔算

普通友誼keep唔到
有d本末倒置

我識幾個有男女朋友嘅
成日話自己同冇係冇分別

我真係唔明

好多藉口架
都係因為見唔到 掛住佢 我先想facetime姐
依家出發去行下街算
之後再是但上架巴士 隨心 睇下去邊

我呢啲未拍過拖比唔到咩comment
玩得開心啲
冇朋友嘅生活真係好慘
而家想去任何地方想食啲咩好嘢都係自己一個去
假期唔使返工就喺屋企睇下書上網睇戲
平時WhatsApp冇人搵
好驚咁就一世

唉,但都好過一堆假情假義既所謂朋友圍係身邊丫
冇朋友嘅生活真係好慘
好驚咁就一世

如果真正做到一個人開心嘅
我都唔會專登走去識人
實情就係根本做唔到
冇朋友嘅生活真係好慘
好驚咁就一世

我都唔會專登走去識人
實情就係根本做唔到

其實做到架
但到自己有事果陣就完全傾訴對像都無
冇朋友嘅生活真係好慘
好驚咁就一世

我都唔會專登走去識人
實情就係根本做唔到

其實做到架

咪就係咁

星期六日經常留係屋企
一至五就返工
星期六日經常留係屋企
一至五就返工

而加返工生活exact7ly係咁

冇朋友嘅生活真係好慘
好驚咁就一世

我都唔會專登走去識人
實情就係根本做唔到

其實做到架

咪就係咁

試過熄左機近一日之後開返冇新訊
一個人有咩地方可以去食去玩可唔可以介紹下 唔計M記茶記
豁得出去食都得GE,但叫餸果堆,打邊爐,韓燒真係唔敢
我呢兩日好SAD,見到人地SHARE D開心活動相,舊同學結婚,一係出去同人歐遊,了起左我D唔開心
我都想享受呢份快樂,自己做左廿幾年人都咁好自卑
連登不斷咁碌POST,碌左幾個鐘,時間用左,但已經無印象睇過乜
冇朋友嘅生活真係好慘
好驚咁就一世

我都唔會專登走去識人
實情就係根本做唔到

其實做到架

咪就係咁

我呢兩日好SAD,見到人地SHARE D開心活動相,舊同學結婚,一係出去同人歐遊,了起左我D唔開心
連登不斷咁碌POST,碌左幾個鐘,時間用左,但已經無印象睇過乜

細佬都求推介下
等我知一個人其實都好多野玩
冇朋友嘅生活真係好慘
好驚咁就一世

我都唔會專登走去識人
實情就係根本做唔到

其實做到架

咪就係咁

細佬都求推介下
等我知一個人其實都好多野玩

我都求推介
星期六日經常留係屋企
一至五就返工

+1
返工都話有同事 放工就各有各忙
冇朋友嘅生活真係好慘
好驚咁就一世

絲打有冇諗住搵野學下呀
工聯會有好多課程上
連登都成日有人開post搵人學拳,做運動
星期六日經常留係屋企
一至五就返工

+1
返工都話有同事 放工就各有各忙

其實返工都係office hea
最少我係
有無得加入
唔係話無朋友..但多數唔會單獨搵我,
再加上宜家大家都返工搞到好似日日都好孤獨咁
有無得加入
唔係話無朋友..但多數唔會單獨搵我,
再加上宜家大家都返工搞到好似日日都好孤獨咁

有 歡迎
啲人搵我都係group搵多
冇乜private chat
大家返工自己就日日喺屋企真係好辛苦
想搵人吹水出街都冇人得閒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞