覺得自己冇朋友生活苦悶嘅你入黎傾下計

589 回覆
7 Like 1 Dislike
Here

歡迎呀

返工返到無咩私人時間 日日咁loop好苦悶
生日都係自己過

利申今日生日

生日快樂呀絲打
上年生日我都係返工放工返屋企食飯同平時冇分別

最慘今日星期日
諗緊一個人去邊好

星期日啲人好唔得閒好難約 我明

係諗唔到去邊咋
冇朋友
冇人知我生日 屋企人都唔知

你個名

佢好忙 見都唔得閒見 一句生日快樂咪算 不嬲唔慶祝

咁過份左少少喎
你唔介意呢度有我

生日快樂呀絲打

最慘今日星期日
諗緊一個人去邊好

係諗唔到去邊咋
冇朋友

你個名

生日快樂

多謝
Here

歡迎呀

但係一到星期六日即係而加就悶到發慌
sem break 真係好悶.. 好後悔無揾intern 做
之前yr 1 2 都有揾 今年念住grad 前最後一個summer HEA盡佢

而家先知原來hea 都唔易.... 特別對無frd 既人黎講(即係我)

我同你一樣係last summer呀
有工返就想hea
hea得耐又想搵野做
生日都係自己過

利申今日生日

生日快樂喎

我咁多年都係自己過生日架啦
會玩 但依家仲係6月無野做

唔係要好早開始準備野
離放榜都近

我又唔係莊員

咁就hea下啦
黎緊高year返intern就

其實我係絲黎 讀文科更加覺得無將來

唔一定嘅
絲打grad左想做乜?

生日快樂呀絲打

最慘今日星期日
諗緊一個人去邊好

係諗唔到去邊咋
冇朋友

你個名

咁過份左少少喎
你唔介意呢度有我

生日年年都有嫁啦
做野忙咪做咗先

多謝 連登有愛
sem break 真係好悶.. 好後悔無揾intern 做
之前yr 1 2 都有揾 今年念住grad 前最後一個summer HEA盡佢

而家先知原來hea 都唔易.... 特別對無frd 既人黎講(即係我)

有工返就想hea
hea得耐又想搵野做

念住點捱過佢
而家先六月尾
生日都係自己過

利申今日生日

生日快樂喎

同伴
生日都係自己過

利申今日生日

生日快樂喎

自己一個都慣啦其實

有工返就想hea
hea得耐又想搵野做

念住點捱過佢
而家先六月尾

真係頂唔順咪搵下pt攞
又可以揀返幾多日夠哂自由
Here

歡迎呀

有工返又煩 無工返又煩 人就係咁犯賤

Btw 樓主唔搵啲細藝野學下?
生日都係自己過

利申今日生日

生日快樂喎

自己一個都慣啦其實

唉 個種寂寞感過幾耐都搣唔走
Here

歡迎呀

有呀自學緊日文 不過都想抖下
生日都係自己過

利申今日生日

生日快樂喎

同伴

竟然有同伴...
成日覺得同人慶祝生日好尷尬....
所以避得就避

生日通常都係我請家父家母去食餐好 當係幸苦佢地生我出黎
Here

歡迎呀

你係咪我黎... 我都自學緊日文...
會玩 但依家仲係6月無野做

唔係要好早開始準備野
離放榜都近

我又唔係莊員

咁就hea下啦
黎緊高year返intern就

其實我係絲黎 讀文科更加覺得無將來

唔一定嘅
絲打grad左想做乜?

啲人知我讀嗰科,就會話:你大個諗住做老師?
我有教中小學生嘅經歷,就覺得自己唔太適合

同我一樣
自己讀書算唔錯
但點教人都冇進步
Here

歡迎呀

可以交流下 上年考左n2
生日都係自己過

利申今日生日

生日快樂喎

自己一個都慣啦其實

唉 個種寂寞感過幾耐都搣唔走

都係嘅 有啲自己諗諗下都眼濕濕
咁大個人 一個知己都冇 但真係唔識同人social
樓豬巴/絲? 唔識返個伴嘅
生日都係自己過

利申今日生日

生日快樂喎

同伴

竟然有同伴...
成日覺得同人慶祝生日好尷尬....
所以避得就避

生日通常都係我請家父家母去食餐好 當係幸苦佢地生我出黎

你都有屋企人呀 珍惜
我同屋企人關係好一般 平時冇兩句
Here

歡迎呀

可以交流下 上年考左n2

無野...
我係由0 開始
Here

歡迎呀

我剛剛起步學,記住五十音個順序唔難,要記得點寫好難 有無咩方法易記啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞