oneplus 呢期係咪勁落廣告費?連登打手多到呢!

220 回覆
62 Like 13 Dislike
好多人吹奏。仲講到中國牌子好似無問題咁。
今年六月一支共實施左網絡安全法,仲用大陸機既人真係唔識死
繼續盲反囉
繼續盲反囉

中國設計、中國公司………你用埋我果份
我真係唔諗明, 一部OPEN SOURCE 晒既機, 你地怕D乜

成日話大陸機唔安全, 大陸機有監控, 咁你都要睇睇咩野牌子先得架, 唔好成日一竹篙打一船人

如果佢個OXYGEN OS 有監控既話, 一早比鬼佬屌到反艇啦

再搵監控呢樣野黎講, 真係凸顯你地既無知

利申: 我用PIXEL 既, 岩岩買左OP5 比家母

講咁耐, 其實係國產機先係原罪姐
繼續盲反囉

所以呢 又想攞監控黎講

定係你想一蚊都唔比支共賺錢? 係既話你諗清楚你部機係made in 邊度好喎
以爲apple, 三叔就無CIA監控咩?傻屄
看得自己那麼高,你有乜柒值得監控先……
我真係唔諗明, 一部OPEN SOURCE 晒既機, 你地怕D乜

成日話大陸機唔安全, 大陸機有監控, 咁你都要睇睇咩野牌子先得架, 唔好成日一竹篙打一船人

如果佢個OXYGEN OS 有監控既話, 一早比鬼佬屌到反艇啦

佢地github都未知係乜啦

真係驚咪轉lineageos,反正同都係oos都係cm fork出來

open source 就冇事?真係突顯緊你既無知。
我公司到而家都唔做大陸project... 就係因為佢哋要求我地套野要交哂所有後門同root password出嚟。
有時唔係監控咁簡單的,我都冇咩值得支共監控,但我就係唔想做ddos zombie ...
五毛思維:咁多人佢洗鬼監控你咩
五毛思維:咁多人佢洗鬼監控你咩

笑撚死 而加仲一個人mon 一部機咩
而加用ai 自動搵敏感keyword 做你啦

你鐘意畀人監控係你既選擇。

我就唔鐘意畀人睇住
繼續盲反囉

所以呢 又想攞監控黎講

定係你想一蚊都唔比支共賺錢? 係既話你諗清楚你部機係made in 邊度好喎

made in 邊度,唔及made by邊度既公司重要。

apple可以唔使受中國控制

oppo就一定受中國控制
打手出黎講幾句

那你要問問你老闆,為什麼要對市民實行如此嚴密的監控。為何如天津爆炸般,會有人冇法連上網絡、六四等字眼冇法顯示或搜尋。
繼續盲反囉

中國製的,大家有目共睹。不信?你看看大陸的港貨店,看看國民對走私外國貨跟港貨的熱衷。
恐怕望不起中國貨的,不過別的人,正正是你們咱家人
繼續盲反囉

中國製的,大家有目共睹。不信?你看看大陸的港貨店,看看國民對走私外國貨跟港貨的熱衷。

中國製既電話唔係問題。

中國公司設計同研發既電話先係問題
繼續盲反囉

真呀
iPhone iPad Apple Watch post 都大把人淘寶
你地慢慢反
繼續盲反囉

中國製既電話唔係問題。

問題係邊?open source d 後台任你搵

你真係信唔過原生俾你個Rom你可以自己用source code再compile一次
繼續盲反囉

中國製既電話唔係問題。

問題係邊?open source d 後台任你搵

你真係信唔過原生俾你個Rom你可以自己用source code再compile一次

而家唔止係個rom層面裝後門。

而家係硬件已經改過信唔過
真心盲反都係井底之蛙
人地攻外國市場
成班外國人都唔知用得幾開心
中國機又點 最大粒果個衰 唔等於劉作虎喎
真心盲反都係井底之蛙
人地攻外國市場

鬼佬點會介意,唔通中國政府會越洋拉人?

我住係香港就好驚啦。
真心盲反都係井底之蛙
人地攻外國市場

你識劉作虎?

你知道佢背後有咩人?

你知佢有無為中國共產黨做事?
Oneplus 一出即刻勁多youtuber review
無廣吿費就假
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞