oneplus 呢期係咪勁落廣告費?連登打手多到呢!

220 回覆
62 Like 13 Dislike
山寨iphone7plus

出街見到一定指住黎笑

one plus同佢母公司用同一個design
大家都係抄iphone
係,個個問買乜機既post就會有打手入黎介紹one plus

https://unwire.hk/2011/03/19/internet-gunner/headline/

「打手」成現今相當有效的推廣工具

網絡世界觀已經在扭曲,在網絡上的產品評測稍有讚揚,網民便會不理因由地直斥你是「廣告」,網民大都會選擇相信一些所謂的「用家意見」,例如討論區的個人發表及 Blogger 分享等。有見及此,各品牌都全力向這兩方面進擊,網上打手就應運而生。簡單說打手的工作就是假裝成一般用家,為一些產品美言或護航,今次我們 unwire.hk 請來網絡打手的「阿偉」爆料,讓大家更清楚網絡打手的工作
成班傻鳩以為apple唔係made in china???

唔識字既唔該返去讀多幾年書先

而家講緊中國公司、中國研發。

唔止中國製造咁簡單。
正, 一次過block曬班打手
山寨iphone7plus

出街見到一定指住黎笑

one plus同佢母公司用同一個design
大家都係抄iphone

講到底。咪又係錢問題。
個個口講iPhone唔撚值咁貴。又點又點。又強調唔係無錢買wo...只係唔值wo。
但身體卻很誠實。買都要買部抄到iPhone. 9成似既大陸機
說穿了。窮 又唔肯面對。咪蝗蟲上身囉⋯⋯臭蟲論
繼續盲反囉

中國製的,大家有目共睹。不信?你看看大陸的港貨店,看看國民對走私外國貨跟港貨的熱衷。
恐怕望不起中國貨的,不過別的人,正正是你們咱家人

中國製既電話唔係問題。

中國公司設計同研發既電話先係問題

問題係邊?open source d 後台任你搵

你真係信唔過原生俾你個Rom你可以自己用source code再compile一次

而家唔止係個rom層面裝後門。

而家係硬件已經改過信唔過

粒u係咪有機會落焊改program?

可能check唔到?
點解one plus咁多鬼佬用係因為check過冇後門
屌米就比人屌極都有

其實我覺得係一個做得柒,一個就做得好乾淨,引d無機心既人落搭遮
同你班盲反理性分析真係晒鳩氣, 講唔掂又話收左錢做打手
吓oneplus比Linus屌都上天花板喎
同你班盲反理性分析真係晒鳩氣, 講唔掂又話收左錢做打手

可唔可以解釋吓咁出色嘅one plus,點解要聯同母公司奧普抄襲iphone?
其實點樣入行 人工點計
多一兩個post 討論下又話係打手
iPhone 討論區夠有班長客係度日日打飛機啦
咁係咪又落哂廣告呀
眼紅你眼中垃圾不如的國產野多人講?
又唔係叫你用又唔係叫你入去傾埋一份
咁都好攞黎嘈
性能差就自然無人講架啦
你睇下屌米華為果D邊有post講

小米華為果d係高登、hkepc落廣告費,咪係果邊大講特講。

oneplus係呢邊落廣告費,咪呢邊大講特講lor

你都ON撚鳩既, 依家連登都係一兩個POST 小圈子討論, 同時間又有HTC, SAMSUNG S8, IOS, NOKIA 唔通個D又係落左廣告費

人話打手, 呢度開個OP post 都可以比人話打手, 唔通個個一定要用所謂國際大品牌SONY, APPLE, SAMSUNG, LG呀?

人地HKEAP個大講特講成個版都係, 乜你見依家連登成版都係ONEPLUS咩?

話你盲反真係盲反, 我一直都係理性討論, 由幾年前係高登開個POST 講LG又比

前一排呢度都有LG 小圈子POST架, BOOTLOOP 單野一爆之後, 班巴打都放棄晒LG, o

講真如果部係有問題既, 就唔會多人討論啦, 依幾時見華為小米係連登有小團子POST呀
多一兩個post 討論下又話係打手
iPhone 討論區夠有班長客係度日日打飛機啦
咁係咪又落哂廣告呀
眼紅你眼中垃圾不如的國產野多人講?
又唔係叫你用又唔係叫你入去傾埋一份
咁都好攞黎嘈
性能差就自然無人講架啦
你睇下屌米華為果D邊有post講

小米華為果d係高登、hkepc落廣告費,咪係果邊大講特講。

oneplus係呢邊落廣告費,咪呢邊大講特講lor

你都ON撚鳩既, 依家連登都係一兩個POST 小圈子討論, 同時間又有HTC, SAMSUNG S8, IOS, NOKIA 唔通個D又係落左廣告費

人話打手, 呢度開個OP post 都可以比人話打手, 唔通個個一定要用所謂國際大品牌SONY, APPLE, SAMSUNG, LG呀?

人地HKEAP個大講特講成個版都係, 乜你見依家連登成版都係ONEPLUS咩?

話你盲反真係盲反, 我一直都係理性討論, 由幾年前係高登開個POST 講LG又比人話打手, 呢度開個Oneplus Post 又比人話打手

前一排呢度都有LG 小圈子POST架, BOOTLOOP 單野一爆之後, 班巴打都放棄晒LG, o

講真如果部係有問題既, 就唔會多人討論啦, 依幾時見華為小米係連登有小團子POST呀
屌, 改到個REPLY 亂鳩晒, 重新打過

唔通個個一定要用所謂國際大品牌SONY, APPLE, SAMSUNG, LG呀?

話你盲反真係盲反, 我一直都係理性討論, 由幾年前係高登開個POST 講LG又比人話打手, 呢度開個Oneplus Post 又比人話打手

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞