oneplus 呢期係咪勁落廣告費?連登打手多到呢!

220 回覆
62 Like 13 Dislike
山寨iphone7plus

佢老母Oppo R11 都係一撚樣山寨iphone 7 Plus.
卡斐 佢咁中立你哋都叫佢打手
佢 iphone Android兩邊走嘅,佢基本上係個科技迷嚟......

唔扮下中立,點收高價做打手。

商家就係鐘意呢d睇落中立既寫膳稿

唔通搵個朵臭晒既人賣廣告咩
山寨iphone7plus

出街見到一定指住黎笑

one plus同佢母公司用同一個design
大家都係抄iphone

同你班盲反理性分析真係晒鳩氣, 講唔掂又話收左錢做打手

可唔可以解釋吓咁出色嘅one plus,點解要聯同母公司奧普抄襲iphone?

魅族仲閪,外形抄iPhone 都算,連UI 都一撚樣真係劣質。
連強國人都知一加跑分造假,連登仔說繼續吹奏
https://www.zhihu.com/question/61348583

收人錢就要暗住良心都繼續唱好架啦
多一兩個post 討論下又話係打手
iPhone 討論區夠有班長客係度日日打飛機啦
咁係咪又落哂廣告呀
眼紅你眼中垃圾不如的國產野多人講?
又唔係叫你用又唔係叫你入去傾埋一份
咁都好攞黎嘈
性能差就自然無人講架啦
你睇下屌米華為果D邊有post講

你有冇諗過你拎中國牌子同apple比係咪真係合適?
apple全球性,market大,又有一班fans;同中國牌,呢家先開始搶攻market,過都有班終實fans?
如果係香港升學論壇,有一大班講八大既post,同冇啦啦有班盲粉話國力指南針好
你覺得邊個係打手?

老實,一個名不經傳既牌子,竟然係香港論壇無啦啦有班粉絲出現左,你話佢地唔係打手?我就點都唔信啦
上面嘈op5似iphone真係無咩謂。你笑我抄iphone?我咪即時拎部真iphone出黎晒下囉,雙修不知幾爽

用抄襲返黎既野唔知醜 仲要有種好威威想收人皮既心態 你都幾撚肉酸兼幼稚
咁係咪又落哂廣告呀
咁都好攞黎嘈
性能差就自然無人講架啦

apple全球性,market大,又有一班fans;同中國牌,呢家先開始搶攻market,過都有班終實fans?
如果係香港升學論壇,有一大班講八大既post,同冇啦啦有班盲粉話國力指南針好
你覺得邊個係打手?

老實,一個名不經傳既牌子,竟然係香港論壇無啦啦有班粉絲出現左,你話佢地唔係打手?我就點都唔信啦

自己外國forum / yt search 下啦
名不經傳井底娃

升數啦,佢唔係井底蛙就唔會講呢啲野
咁係咪又落哂廣告呀
咁都好攞黎嘈
性能差就自然無人講架啦

你覺得邊個係打手?

名不經傳井底娃

數啦,佢唔係井底蛙就唔會講呢啲野
上面嘈op5似iphone真係無咩謂。你笑我抄iphone?我咪即時拎部真iphone出黎晒下囉,雙修不知幾爽

用抄襲返黎既野唔知醜 仲要有種好威威想收人皮既心態 你都幾撚肉酸兼幼稚

馬雲心態,假野比正牌好

馬雲心態,假野比正牌好

骨子裡就係支那人
連強國人都知一加跑分造假,連登仔說繼續吹奏
https://www.zhihu.com/question/61348583

佢打機都full load唔降頻喎
三星s8得唔得呀

馬雲心態,假野比正牌好

骨子裡就係支那人

見佢comment真係打個冷震
話咩邊個夠膽串佢 就攞部真iphone出黎好威威收人皮 仲要覺得好爽

唔知佢係咪呢到一份子
咁係咪又落哂廣告呀
咁都好攞黎嘈
性能差就自然無人講架啦

你覺得邊個係打手?

名不經傳井底娃

連俾人監控都無所謂, 死返上大陸啦
香港唔啱你架喇
咁係咪又落哂廣告呀
咁都好攞黎嘈
性能差就自然無人講架啦

你覺得邊個係打手?

名不經傳井底娃

香港唔啱你架喇

one plus係外國出名過香港架傻鳩
咁係咪又落哂廣告呀
咁都好攞黎嘈
性能差就自然無人講架啦

你覺得邊個係打手?

名不經傳井底娃

香港唔啱你架喇

又係監控
小米就話比人check到kernel做咗手腳會keep住import data去大陸
華為就直情比美國政府告
咁oneplus呢?
乜都比晒你睇你check都反
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞