oneplus 呢期係咪勁落廣告費?連登打手多到呢!

220 回覆
62 Like 13 Dislike
支那野唔盲反得?
公道啲講句,得性能好少少,其他野又唔突出,仲要生到iphone咁既樣,出街都唔敢拎上手。唯一賣點可能係cp值高掛?(電量test冇睇)
做乜突然咁多人反oneplus
人哋大陸嘢但成個os連kernel open-source咖喎 唔同小米魅族華為喎
好明顯係啦 講多無謂 越講咪越多人識
卡斐 佢咁中立你哋都叫佢打手
佢 iphone Android兩邊走嘅,佢基本上係個科技迷嚟......
佢 iphone Android兩邊走嘅,佢基本上係個科技迷嚟......

巴打 我好滾動

你係佢隻狗?

你係佢隻狗?

落閘啦
上面嘈op5似iphone真係無咩謂。你笑我抄iphone?我咪即時拎部真iphone出黎晒下囉,雙修不知幾爽

你係佢隻狗?

落閘啦

啲同事咁低質嘅

你係佢隻狗?

落閘啦

啲同事咁低質嘅

點夠你哋專業
上面嘈op5似iphone真係無咩謂。你笑我抄iphone?我咪即時拎部真iphone出黎晒下囉,雙修不知幾爽

佢間公司產品抄iphone同你自己有冇iphone有乜關係?
都係改變唔到抄襲狗呢個美譽
我而家懷疑其實開呢啲反oneplus post 嘅人先係 oneplus 打手
oneplus 真係多謝晒你
成個post後門前後門後有幾多人真係知後門既原理
有心既話自己搵番小米以前比人話有後門既新聞睇啦
我而家懷疑其實開呢啲反oneplus post 嘅人先係 oneplus 打手
oneplus 真係多謝晒你

你呢個邏輯似曾相識,磚機重道以前都係咁講
但事實證明,屎米俾人屌到出親post都俾人屌,而家屌到無埋形
一嚿屎嘅下場應該同屎米一樣

佢間公司產品抄iphone同你自己有冇iphone有乜關係?
都係改變唔到抄襲狗呢個美譽

抄樣呢樣個個都屌
但抄還抄
至少個涵都仲算有誠意 比夠料之餘keep住全機open-source任搞任玩
其實真係落手玩過嘅係會覺得除咗機背近乎餅印之外 機身設計依然有oneplus3嘅style
連強國人都知一加跑分造假,連登仔說繼續吹奏
https://www.zhihu.com/question/61348583
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞