oneplus 呢期係咪勁落廣告費?連登打手多到呢!

220 回覆
62 Like 13 Dislike
大部份中國愚民,都唔care中國政府監唔監控

始終有少部份聰明人,不願做奴才。
就算唔講係唔係大陸機
oneplus5 今次個背面咁柒
鏡頭又廢
仲要賣4k
又唔係全世界得返iPhone 7 plus 同 oneplus 5 plus 我點解要買佢
就算唔講係唔係大陸機
鏡頭又廢
仲要賣4k
又唔係全世界得返iPhone 7 plus 同 oneplus 5 plus 我點解要買佢

所以有人寧願買返3t 算囉
就算唔講係唔係大陸機
鏡頭又廢
仲要賣4k

買左3t 2 weeks
真係對android 機改哂觀
大陸機又點,好用咪得lo
我就唔多理監控問題
信則有,不信則無,暫時都未見有呢類問題
幾年前小米紅米咪照大把人搶住黎用

小心俾樓主班盲反批鬥你
就算唔講係唔係大陸機
鏡頭又廢
仲要賣4k

我就唔多理監控問題

d人就算唔買大陸機但裝一堆大陸app(淘寶微信個d)咪一樣會俾人監控
利申試過share大陸唔睇得個d新聞圖搞到封左某個大陸app upload圖嘅功能 成個月先解封, 監控一定有
其實oneplus post入面個個都屌緊部5好iphone
其實oneplus post入面個個都屌緊部5好iphone

Facebook提早出背面圖個日開始已經屌緊啦
對我黎講 佢今次決定用呢個設計真係好錯 見到即刻放棄考慮佢
你兩年後部oneplus仲響度先講啦,叫人用中國機,一係戇鳩,一係想搵人笨柒,一係打手嘅啫
你兩年後部oneplus仲響度先講啦,叫人用中國機,一係戇鳩,一係想搵人笨柒,一係打手嘅啫

one plus one 14 年出
我見one plus post 唔少巴打仲用緊

所以佢咪無知囉

one plus one 14 年出
我見one plus post 唔少巴打仲用緊

所以佢咪無知囉

老老豆豆,3T個期唔介意牌子都算可以入手既
但係5就真係可以收皮
就算唔講係唔係大陸機
鏡頭又廢
仲要賣4k

我就唔多理監控問題

你啱啱大陸落黎架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞