[時辰已到] 龍珠-超 Dragon Ball Super 第九十六話

333 回覆
3 Like 0 Dislike

captain teemo on duty
其實童年睇龍珠既而家睇龍珠超仲會有咩感覺

對我黎講龍珠去到斯路已經完左

係磨不滅既童年,而且個陣真係好有氣氛,又認真咁講故仔,緊張好睇兼備

而家已經變左iq博士咁既龍珠,仲有冇限推高戰鬥力咁樣都唔知打乜

咩超西神,紅藍,都唔知攪乜架, 回想最初變超西個種震撼同感動

我唔明烏山明做乜攪到自己套經典變左on99咁, 好地地比佢成為回憶唔好咩

最初嘅龍珠係似iq博士㗎喎

你呢段嘢都可以用返喺斯路篇㗎

其實童年睇菲利篇既而家睇斯路篇仲會有咩感覺

對我黎講龍珠去到菲利已經完左

係磨不滅既童年,而且個陣真係好有氣氛,又認真咁講故仔,緊張好睇兼備

而家已經變左iq博士咁既龍珠,仲有冇限推高戰鬥力咁樣都唔知打乜

咩超西1.5, 超西2都唔知攪乜架, 回想最初變超西個種震撼同感動

我唔明烏山明做乜攪到自己套經典變左on99咁, 好地地比佢成為回憶唔好咩

我覺得悟飯變超2好撚震撼同感動
話斯路篇係iq博士 咁既龍珠
爲左龍珠超依套垃圾推低龍珠Z
你都幾好野

其實你知唔知咩係最初既龍珠?

得你知咩 on9
好睇的話理9佢i唔iq 依家事實係佢似乜q都唔好睇呀,醒撚目
其實童年睇龍珠既而家睇龍珠超仲會有咩感覺

對我黎講龍珠去到斯路已經完左

咩超西神,紅藍,都唔知攪乜架, 回想最初變超西個種震撼同感動

最初嘅龍珠係似iq博士㗎喎

你呢段嘢都可以用返喺斯路篇㗎

其實童年睇菲利篇既而家睇斯路篇仲會有咩感覺

對我黎講龍珠去到菲利已經完左

咩超西1.5, 超西2都唔知攪乜架, 回想最初變超西個種震撼同感動

我覺得悟飯變超2好撚震撼同感動
話斯路篇係iq博士 咁既龍珠
爲左龍珠超依套垃圾推低龍珠Z
你都幾好野

其實你知唔知咩係最初既龍珠?

得你知咩 on9
好睇的話理9佢i唔iq 依家事實係佢似乜q都唔好睇呀,醒撚目

你又乜水呀
針對緊佢話最初既龍珠唔似iq博士呀
幾撚時有話而家呢套垃圾好睇呀
on99 返去做你既閱讀理解練習先啦
低能
有無新post
有link未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞