[時辰已到] 龍珠-超 Dragon Ball Super 第九十六話

333 回覆
3 Like 0 Dislike
會唔會好似幽遊白書咁,最後主角群輸哂,由一個唔邪惡但一直少出現的角色贏冠軍
無閑點睇都唔似三十幾歲人

悟空連孫都有個啦
希特個設計都唔靚la
唔知係明哥設計定豐太郎

對比返而家其他宇宙啲選手
希特直頭有金城武級

BTW好似係明哥設計?

希特根本就係用斯路個樣做左底黎設計

係,個頭只係冇咗隻角的斯路。

我覺得如果布歐係龍珠超先出現,又會有D人走出來講話咩「布歐個樣好唔龍珠」之類...
唔知吉連同維斯打會點
唔知吉連同維斯打會點

維斯會係咁呻淫
唔知吉連同維斯打會點

維斯會係咁呻
唔知吉連同維斯打會點

如果吉連真係果個勁過破壞神既人(而果個破壞神仲要勁過比魯斯)
應該可以有37波,吉連3 維斯7

btw比較想睇全12宇宙 vs 黑化大神官
大神官:別浪費時間了,全部一起上吧
唔知吉連同維斯打會點

維斯會係咁呻

以維斯性格一定同佢慢慢玩,係到避來避去,舞來舞去唔肯認真出手
新角色全部人設都好柒 極差
唔知吉連同維斯打會點

如果吉連真係果個勁過破壞神既人(而果個破壞神仲要勁過比魯斯)

邊會夠打 唔通個個都耳環合體咩
唔知吉連同維斯打會點

維斯會係咁呻

以維斯性格一定同佢慢慢玩,係到避來避去,舞來舞去唔肯認真出手

就算唔係維斯 搵是但一個破壞神同佢打都好
唔知吉連同維斯打會點

邊會夠打 唔通個個都耳環合體咩

元氣彈啲frd咪得
仲以為隻YARDRATIAN係第六宇宙,又會無LALA去咗第二宇宙。
唔會勁到可以瞬間轉移轉到另一個宇宙掛。

應該有批係第七宇宙定居

其實獨立睇就唔算太差 但一拼埋去菲利 斯路 布歐 個感覺即時

佢似iq博士既人設

你係咪講梗阿拉蕾?

死反入集大大個屎眼啦,阿拉蕾

有咩問題 由細到大都係叫阿拉蕾
連超個字幕都係寫阿拉蕾

香港係叫小雲....
你睇超個字幕組係made in China

乜撚野阿拉蕾on99
一打唔洗找

我未聽過有人傾IQ博士會講咩阿拉蕾
但吉連都有d壓迫感
個個都講吉連 同希特
唔好忽略女布羅利
我硬係覺得條女係一個重點
會唔會好似幽遊白書咁,最後主角群輸哂,由一個唔邪惡但一直少出現的角色贏冠軍

無限
個個都講吉連 同希特
唔好忽略女布羅利

大波蓮有排都追唔到超藍(理論上)
個個都講吉連 同希特
唔好忽略女布羅利

大波蓮有排都追唔到超藍(理論上)

剩係識發癲
係吉連面前只會比吉連合埋眼避開哂
新角色全部人設都好柒 極差

會有人話你針對超、老屎忽
啲人物搬返去Z年代會冇事

你係咪講梗阿拉蕾?

連超個字幕都係寫阿拉蕾

香港係叫小雲....

乜撚野阿拉蕾on99
一打唔洗找

睇大陸漢化漫畫動畫係令人赤化得最快既方法

香港都冇人整
我都就快比貝吉塔 克林洗腦

連超個字幕都係寫阿拉蕾

香港係叫小雲....

乜撚野阿拉蕾on99
一打唔洗找

香港都冇人整

有咩問題?人地日文咁發音架喎

連超個字幕都係寫阿拉蕾

香港係叫小雲....

乜撚野阿拉蕾on99
一打唔洗找

香港都冇人整

有咩問題?人地日文咁發音架喎

港釋高班好多
支那釋名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞