一人一個YouTube 界垃圾財演

699 回覆
186 Like 26 Dislike
股市一定係CK GO
債市一定係DR NG

但要留意返DR NG講股市係財演中既極致
ck go成日吹奏d危機野出黎🤣
AR豬明顯係職業級既
有乜好屌
同聽佢講爛GAG多過聽佢炒股
咁大咬?人地艾文都係收2萬幾
香港少「導師」教人炒金掛
見d巴打爆佢收費咁撚貴 唔怪得冇list出嚟
學嘢
佢自己都成日話係靠假突破炒野

咁簡單去講,就係咪畫線,玩通道
我有網上試過堂,均真d講佢都有幾個入市條件既,係上堂先講姐

唔係點引人去買課程

工作問題,無時間去daytrade,都係呃個試堂上下,做免費仔

但係你話係咪好rocket science好,好撚勁,勝率九成咁樣,咁多數人都唔係,都唔好期望佢係,亦都唔覺得有人可以咁勁。
月供成認第二,無人敢認第一
譚燈真係經典,東風推完即跌20%,788 2018年$2推,碧服,信達,例子多到呢,唔係話佢推乜,乜就跌嘅,不過佢推親我都格外留神,有位就走貨。唔係屌你唔准啊,係屌你分析冇心度,成日話睇圖,俾嗰啲位鳩到爆炸,大牛市,自己2018年開過1,000,000倉,到2021先升得個10%, 傻鳩先跟佢買。

話時話,科指單嘢,找撚咗數未?
仲有PDD, 但佢d tsla好低位入
Chris lo 好似幾準?

譚燈就算撚數啦,無料垃圾big 4岀身講到自己點睇人地盤數,最好笑係入咗3800妖股,成班客跟佢坐艇停咗半年牌,復得翻牌升到又也文也武,百萬倉廢到仆街,買岀買入扣手續費不如s&p index fund
人地都叫拍片教你咩叫bitcoin啦
同埋咩叫指數基金 唔講都唔知
Chris Lo 點會準?
佢多數都係cap 贏個d
輸個d 唔會提
講NFT幾時輸到佢啊…我自己睇開香港都有幾個講,暫時内容ok幾有娛樂性
唔知點解覺得佢地兩個講crypto嘅style好似
佢老婆出pay床/FansOnly我實join!!!
其實閪成識乜撚野呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞