一人一個YouTube 界垃圾財演

699 回覆
186 Like 26 Dislike
遲早問題
點解有錢唔可以齊齊搵?
期指、外匯依d深度廣度市場,
唔會多一個人識穩定賺錢,
就令全世界都賺唔到錢。
OK垃圾?
起碼不洗好似醫生咁chur私院個班hea,

佢應該係12,13年中學畢業,藥劑都係收好高分,同醫科咁上下,打後有d畢業生揾不到野做,postgrad去讀醫科

佢阿哥係犯風化案,佢老豆係中醫師 .
人人都賺邊個輸, 對家咪傻仔?
佢有long、short bais或者不確定,
之後再用if than statment,
就算long or short bais,但兩邊都講哂,
見到行邊一邊,即成功率傾向果邊,就做果邊。
咁的靈活性係好高,
學係要學佢思維,
特別係如何判斷市場的共識區,
要將焦點關注共識區。
其實拎個小朋友出嚟賺錢唔係咁好
佢大個都會上網, 總有人會對佢評頭品足
對佢哋成長都唔係咁好
佢既正職就係教人投資,但自己就唔掂
是但SEARCH下都知條撚樣唔撚得,都唔知點解有咁多人跟佢學投資
自己都炒唔掂去教人,仲有班人話佢識好多野,咩宏觀分析,我屌你老母,升跌平都講哂,緊係中中中啦
成日撩baby
發生咩事都起個機先
急起上來會屌sofa
只睇過佢講d收息股既片 大路野 分析個d沒睇
學唔學得識係一回事,但係個方法係錯既,點學你都係輸錢
咁又係,我都繼續俾緊錢
但個discord真係唔會開黎睇,
人多口雜,傻散集中地,
自己又容易受外界影響,
係discord睇左d圍爐野,會潛意識地影響自己判斷
屎尿血膿痰
革sir投資緊eth 邊得閑
有批評先有進步
係需要有呢啲討論
唔好俾咁多人做左水魚
女仔多數似老豆
咁我都會繼續俾錢
大市評論都有d用,
因為平時唔會睇哂咁多市場😂
有佢round up一下都好😂
財演黎講,我推紅磡索羅絲,唔理佢準唔準都好,佢係真係有買有貼倉,輸贏都好都會講,唔似d仆街咁,贏就講,輸既一個字都唔提,倉位又唔講,買中隻股升20%,點知自己成個倉位買得1%向度大包圍
市差戥,hehe 鞋鞋好搞笑
私院應該係hea d,識人係養和做配藥,
聽佢講係藥劑睇醫生開藥岩唔岩,
岩就叫配藥執,藥劑最後再把關睇一睇,
應該唔辛苦,辛苦都係下面執藥果班。
所有要賣廣告既,煩撚到閪
外匯、期指依d係零和遊戲,
唔會人人賺錢,
但依d市場亦係大到你想像唔到。

有無聽過97前索羅斯班人狙擊英倫銀行,
英倫銀行炸幾多錢落外匯市場,
都係打水漂咁,
完全護唔到英磅個價。

換句話,多你一個識穩定賺錢,
都唔會影響到市場,
因為外匯市場有佢自己規律、節奏。
你掌握到、解讀得正確,
係可以穩定獲利。

至於邊個會輸,咪英倫銀行果班人輸,
索羅斯班人賺大錢。
大陸味有啲濃,唔太中意
風險問題,你就算搵幾多買咩收息股都有風險。但開披床賺韭菜錢接近0風險
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞