一人一個YouTube 界垃圾財演

699 回覆
186 Like 26 Dislike
不如講啲開心嘢

財演界 越來越多女

唔識嘢需要調教就梗

邊個最索 最吸精
你自己出面開
呢度係提醒大家,唔好亂比錢班財演做無風險收入
入得嚟講得都

太撚遲啦
有d係前大台女主播 eg venus kuk,,小飛俠林燕玲呢
有沒貼倉睇
依條友好撚假
不錯不錯
raga yumi 暫時領先領先
個cup有醫生唔做去炒股都幾另類

有排港股好差,佢個blog冇update以為佢收左皮
廢譚
我都 join過 ,簡直係浪費金錢。 佢個套玩法係 momentum 、trend trading。 你無trend跟本就好難贏,但到你有trend時阿豬阿狗都贏錢啦屌。

而好唔鐘意佢踩9 buy and hold 撚,巿旺更係trend trading,巿差一定係靠實力強既公司股票幫你做防守或收息去槓杆。 炒股無話唔得,但一定唔長遠。試問你老左邊有咁多心力炒股?倒不如長期儲voo,老左咪慢慢搣
唔掂喎,跑輸buy and hold 好多。
俾個excel你研一研
定係你未講晒啲assumptions? 依度assume升穿ATH沽10%,一個月剩係可以沽一次
可以幫你test多次
https://www.dropbox.com/s/ejn2rak5k4w1bz0/SPY.xlsx?dl=0
點解死曬圖係咪得我先睇唔到
你睇正負皮就知佢以家只係隻過街老鼠
佢係無能力、收唔到 搞撚清楚先
跟左佢買coinbase同 nvcr未?
股癌
股票短炒攻略terry 正垃圾
https://lih.kg/2814332
佢做咗十幾年ibanker
行規每年必炒最差performance嘅5%人
每日要車輪轉咁炒港股日股英國美國
日日咁磨磨足十幾年
有冇料,自己諗
根本無學生可以跟cup sir賺到錢
但亦唔需要跟cup sir賺錢
由cup sir一開pay床已訂閱,
佢其實踩buy and hold係個股,
例如獅子銀行、思捷環球,
依d都係佢以前瀨野的經驗,
而真正buy and hold好似你最尾咁講,
買指數基金,佢係有做的。

其實我都判斷唔到cup果套係咩方法,
但就一定唔止係MM、Jlaw,
果套vcp突破交易,
佢仲有多幾招玩的
即係佢係炒房做?
我覺得炒房的人唔算ibanker,
有錯請指正
其實我都日日聽
老千財演被踢爆幫莊家散貨,激到入醫院
https://lih.kg/2945338
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞