一人一個YouTube 界垃圾財演

699 回覆
186 Like 26 Dislike
阿豬個bb女
查實佢係咪仲有幾個結拜兄弟?
例如 外匯關雲長 幣圈張翼德 果d?
自己打excel做統計好過 咪浪費時間
咁多財演反應市場有需求 典型港人要即食要料同埋百分百賺錢 同波台俾貼士一樣 中場半場就俾人捧上天 一唔中就地底泥

基本上鬧劇一場
跟佢啲料買 就個個都垃圾無料
睇佢點投資自己再消化 就個個都有料
(廢果啲財演作用係拎嚟做反面教材)
佢係youtube有介紹依個方法
點睇
1.止凡
2. cup
3. 痰sir每日菇胸
點睇calvin choi?
會聽 u 煎, 但唔會跟買, 係方間media 有人講出佢對國內市場個種睇法
同有睇佢d非股市既節目, 條友堅鍾意做網台
佢ok喎
都係講大路野
佢算不算搞笑高手..?
講野又叻,開live瘋狂9up一個鐘無問題

中意聽佢節目
if you cannot beat them
咁一定啦 但要自己發掘

永遠拍得上youtube 一定唔會第一手資料
呢個演左D咩?
唔係主力講經濟/ 政治咩?
其實佢同Kenny 以前係youtube 有個203040 既節目, 唔係依家raga 個Channel, 個時講西藏旅行 同女友生活問題幾攪笑
其實點解會expect 啲堅料會咁容易響坊間學到
有following 佢FB
多數大trend 都錯,2020 去到21000 話個底係18000
上年跌到26000 話係中期調整,唔係熊市

平時就報喜不報憂
我明既,一般財演都係咁,開班搵食姐,犯法呀
記得隻coupang,果次好似第一次睇佢啲片,比佢吹奏到韓國amazon

笑撚到pk,一上市之後跌到傻,都冇升過
有無人睇Kelvin No
我覺得佢講期權幾好
尤其新手睇,睇完明白哂期權玩緊咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞