其實俄羅斯仲有一個秘密武器未出, 就是BMPT 「死亡收割機」

234 回覆
15 Like 303 Dislike
樓主,咁點解一開始唔出?
呢條根本唔明現代打法

美國衛星情報給烏克蘭
有大批軍隊將到X點
烏克蘭就預早去X點前位置
放出無人機即時清楚行進速度,方向

預早在幾個埋伏點,埋伏,一到就射鏢槍KO
架殺手武器,連敵人係邊都未知,就上左天堂.

以前無咁輕巧武器,一條友拿住通山走
車臣亦無美國衛星支援,更無無人機幫手
同埋車臣人少 俄佬用八萬人狂炸先打得贏得兩萬人既車臣
樓主係豬元帥嚟
唔洗認真理佢
唔覆佢點笑
收到風 聽日會出動
睇你真係巷到咩樣先得,兩三條街內確實就係 nlaw / rpg 較好。但距離過 300 米 visual 以上一定係 javelin 獵殺大勝,係衰重同貴啲

另外仲有 m72 law 打 CQB 既人同裝甲車都好夠用,美軍打伊拉克中後期好鐘意 gunny 加兩支 m72 背後,射射下 M249 就用支 m72 爆落去
因為樓主跟本係弱智,自己唔撚用腦就周街吠人
秘密武器?俄佬肯出高達未?
師兄好心機解釋

係樓豬條撚樣,仲搵啲19落後廢武,嚟吹奏今次因邪惡入侵烏克蘭而露底,引致70億人都知柒兼廢嘅邪惡俄佬
本身我作為一個初入門既軍迷都對俄軍應該進展順利,就算 cap 唔晒全境烏克蘭都至少打入基輔快速迫降,而之後台灣被攻加咁既事之後歐盟必散 NATO 都解散

我係無諗過俄軍 VDV 開戰頭三日被滅,而且仲要係有晒地域性空優下作戰都比 manpad 玩到幾乎無空優,再逐啲逐啲比人趕番出基輔機場,個下已經知俄仔今次大撚鑊一係有排打慘勝,一係就俄仔比人放血 (而加個 case) 放到滅國,係滅國級數。我諗而加俄仔個大方法係烏東同埋東南

唔知點解,我覺得烏克蘭收埋收埋啲重武器,係用黎做反攻

澤仔加烏克蘭奮戰一野救全世界,真係救晒全世界
中咗都唔驚,揀返最近嘅重生點就得
直頭自我進化做gundam seed 既調整者,機槍射nlaw/標槍 彈藥
承你貴言

順道普特拉獨裁同習特拉中共一齊落地獄
攻頂模式基本上冇已知坦克頂到
貧鈾裝甲主要分佈喺前同側裝甲
頂太薄亦冇貧鈾甲保護
IED
一架坦克上面亂鳩咁插武器,

靈感來源係咪攞你命三千
搞笑阿成
收到風俄羅斯用高達尼姆合金、超陶瓷複合材質 rare metal hybrid多層材整既真。秘密武器岩岩係流浮山出動左
收割未
加啲超級戇膠膠就掂啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞