其實俄羅斯仲有一個秘密武器未出, 就是BMPT 「死亡收割機」

234 回覆
15 Like 303 Dislike
車臣人口100萬 部隊二萬 都打到普京就瀨屎
好柒
你都冇見過我喺佢前面
你又知結果
最後大佬 The Boss 係美國人
尾二大佬 Volgin 係俄佬
Shagohod
打垃圾就得
係呀係呀
首先要搵到敵人先

https://twitter.com/new27brigade/status/1512450714085507072?t=v0ZkYPTKHGeC8FoSb7_Jng&s=19
搵唔到咪咁樣囉
核彈都未出
睇唔出除咗火力強過普通tank之外有咩特别
VDV 都死撚晒 竟然仲收埋秘密武器
普京下緊一張很大的棋
如果連超音速巡航導彈咁尖端都已出,睇唔到這架車有唔出的理由,除非未量產
佢完全表現出cctoy嗰種
識少少就以為自己看透世事嘅柒
揸緊部滅世戰車出去唔得閒呀
其實俄軍 一樣殺左好多烏克蘭軍人

美國既數據是, 3月9日 烏克蘭已經陣亡4000名軍人
之後就無再統計

如果次次都係得 烏軍殺俄軍.....咁俄軍應該連 烏克蘭邊境都入唔到
俄軍又點會攻佔咁多個烏克蘭城市, 仲捉左11個市長, 係城市入面屠城
ok,係烏克蘭個地域咁廣大之下,要用幾條友拖住份 100kg 既野去追獵對方裝甲,不如放係某幾個 check point 做守勢兵器

但問題係你放定係度好易比俄佬發現再用空軍打埋黎

對比之下就算係 javelin 係單挑都可以拎得走,進可攻退可守

個世界打左好耐運動戰架啦
你估我好似你地咁, 一日24小時 潛伏係連登咩

十分鐘 無回post 就話我潛到地核
唉 點打呀講真
如果係車臣 就俾佢滅左啦 第二次車臣戰爭 得2萬人作戰
可惜佢今次打既係未計戰時人數都有20萬人既烏克蘭
咁你講緊俄畜未出秘密武器呀嘛
又拉埋烏軍死幾多做乜鳩
呢家烏軍比呢部野嚇死哂啦咩?
係咁撚勁係基輔直出直入啦
打巷戰邊有得運動戰
標槍個設計本身就唔打適合城市巷戰
遙控係用嚟做伏擊
真係最適合巷戰嘅其實係NLAW
同埋哩部bmpt垃圾係拎黎當坦克硬推 打擊對方高樓火力點 但人地都無咩火力點 一炮打柒左你就走人
樓主解釋下點清空2.5km人口
咁你得閒解釋下你部野點用未
出嚟做乜?出嚟畀人開罐頭?俄仔連佢哋最撚先進嘅T-14 阿瑪塔坦克都唔敢出喇
見到座炮塔就知廢
根本係成架嘢最弱嘅點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞