其實俄羅斯仲有一個秘密武器未出, 就是BMPT 「死亡收割機」

234 回覆
15 Like 303 Dislike
過期忌廉
吹 繼續吹
死亡收割機????納粹黨真係行太得前
當對方缺乏反裝甲火力嘅情況下係成立嘅...
不過而家NLAW、Javelin 一街都係
隔離post過黎睇, 唔睇由自可, 一睇笑到仆街
我自問就唔係專家, 但我一睇落去就4隻字: 軍工垃圾

然後google吓, 9成9都係d支那孝子傳媒吹奏

不過都仲有少少尚存理智既,我求其cap俾樓主睇

我夠膽講, 呢部野戰地風雲裡面出, 一定vip, 打機d平衡性肯定set到佢兩發tow先癱瘓

但現實打仗, 唔好話標槍, 你睇下個炮塔設計, 分分鐘一支rpg7都夠削減佢一半攻擊能力, 甚至誘爆開罐頭
突然諗起哩架野
俄軍「終結者」步兵戰車 首戰即遭烏軍打爆!Terminator being terminated!
https://lih.kg/3306540
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞