其實俄羅斯仲有一個秘密武器未出, 就是BMPT 「死亡收割機」

234 回覆
15 Like 303 Dislike
究竟樓主心目中想點樣認真討論

例如認真諗點樣對付呢部“可能”會出既野?
睇到個標題嚇到叫左出黎,澤連斯基問咩事,我照讀比佢聽,讀左標題內文都未開始讀,佢成塊面白哂,自言自語,猛咁話「俄佬殺到黎,基輔馬里烏波爾無得避,要化身玉皇大帝打救蒼生;俄佬殺到黎,基輔馬里烏波爾無得避,要化身玉皇大帝打救蒼生……」

跟住衝左上天台,叫左一聲「鳴呀,點解係我」就跳左落去,成班同事追上去都追唔切,有兩個女同事嚇到暈左,仲有個男同事當場嚇到變左弱智,不停問人要唔要食腸仔蛋。

我就好好彩無咩事,但同班同事五十幾個人即時變左失業,你條仆街真係害人害物……
呢架車 是專門對付 步兵/游擊隊
可以全方位掃射

坦克 面對 步兵/游擊隊 是有盲點
試諗下呢架野比10支標槍鎖定,入面班友會有幾絕望。玩過BF4就明
傳說重來都係最勁,一陣俄軍真係攞去烏克蘭用比烏軍無人機或反坦克導彈兩野攪掂就變咗笑話
英美送咁多玩具無樣克制到?
標槍呀
就憑你支7.62?
喺人地射NLAW前搵到人先有得射
有撚用咩秘密武器
直接放核彈,仲未出完醜咩。
咁仲唔快d用,快手打完佢
笑左 咪又係密集式炮火 要黎清火力點
但人地散兵炮兵你點打
駛鬼標槍NLAW咩
自製嘅Stugna-P都爆到
無人機定位
星光導彈7公里外收佢皮
講到咁撚勁,咪仲係個普通坦克外殼再裝啲DLC武器上去
打標槍又係死
咁堅、點解仲唔出?
咁撚似mgs3 最尾架野
星光一唔係打裝甲,二要射手追蹤

天啟坦克
再勁嘅坦克 頂唔到一粒NLAW 咁佢同其他坦克有咩分別?
認真討論
咁 陸軍裝備 最多係咁啦

唔通你期望好似Death Star咁, 一炮打爆一個星球咩
俄羅斯 出動秘密武器「裝甲列車」現身烏克蘭, 火力強大
https://lih.kg/2919642

仆你個街睇你d post 俄佬每個月就多樣秘密武器諗定5 月出咩未
呢架野就係專門用來 全方位掃射, 對付散兵
當年就是用來 對付 車臣游擊隊
車臣回教豬就梗係喇

都未撚對過英美先進野

街頭都未入到俾人打撚爆
一出就等於 無差別屠殺

當年車臣戰爭, 總共有超過10萬平民死亡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞