其實俄羅斯仲有一個秘密武器未出, 就是BMPT 「死亡收割機」

234 回覆
15 Like 303 Dislike
樓主岩岩係俄羅斯返黎?俄仔主力是咪未出?
你想講Nlaw / Javalin呀?
查實呢場仗已經係戰爭歷史既新時代,有手提對空對甲既裝備,鋼鐵雄師對步兵已經冇優勢,舊戰術已經發揮唔到作用

布丁狗應該得返步兵徒步入城呢個方法
可能樓主諗到,普京都諗唔到
仆佢個街 無zoom 圖 認真左
普京就係聽左側邊啲官員俾啲咁嘅意見
決定出兵
結果.....
精准射程20km, 真無敵
即係一部步兵戰車,加左過重裝甲既 BMP

打三流國家就好好用既

打有同樣射程但隱藏力高勁多既反裝甲步兵,啲步兵有受正常訓練一樣兩公里外開你鑵頭

佢最遠既武器係四支反坦克導彈可以打 6km 但幾乎唔會用黎打步兵因為勁晒料

我唔計佢後勤有無事,當佢好似美軍咁好後勤先 (笑)

用黎打步兵係大平原同帳面上火力係好夠既,但問題係個三組武器系統我估佢九成九都只可以打 2km 以內既生物,咁講法同以前啲步兵戰車有乜鬼分別?

你記唔記得而加隻標槍打 2.5km 以內既 armor 有九成以上中,而對唔住既係就算係最厚甲既坦克都係一發既事,包括美軍自己既 M1A2SEP 一樣係一發 KO
笑死 認真.如果你揸呢部野仲在生 見到我當你贏
打贏連登仔有乜用
水炮車都打瓜我啦
又唔係打防守戰
又無完全制空權
未打到人就開罐頭啦
你手無寸鐵一架私家車都收你皮
架野識游水再講啦
就算有坦克咁厚甲,都係坦克

一堆俄仔坦克今次仲要係自己直接面對所有西方世界唔同世代既反裝甲 manpad 都打到咁既屎樣就知俄佬用坦克 / 裝甲兵用得成個屎樣咁
首先你要入到城
所有裝甲車輛盲點都多過步兵

所以先要有步兵裝甲兵協同進攻或防守呀
原來樓主咁大勢力,陰勁陰勁
人地烏克蘭玩反坦洪流喎仲拎d罐頭出黎
仲有天啟坦克,磁爆步兵
Stugna-P 勁重成 100kg

打爆宇宙既無敵 JAVELIN 「只係」22.3kg 已 combat ready。真係兩個軍佬拎既話已經夠照應個 range 內既所有敵方坦克
Stugna-P有得遙控
cctoy真係柒少日都唔安落
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞