LIHKG 箍牙集中討論區 47

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
有冇師兄有做invisalign go 可唔可以講下效果同價錢
巴打可唔可以講多d invisalign go想知效果同價錢,想箍但又猶豫
其實上左藍色橡筋係咪會有少少頭痛?
定唔關事呢?
invisalign lite 同普通 invisalign有咩分別呀?
有冇人可以做小弟嘅轉介人
荃灣梁達志牙醫
巴打你個盒寫住咩呀?係寫住Invisalign go?

我近日先發現我盒寫Invisalign lite,上網睇又好似你咁講14+14。。。自問唔係真係咁齊,想箍耐啲呀
巴打你啲牙走位走成點
都苦惱緊箍唔箍第二次 中線歪咗 剝牙啲la 走返出嚟 感覺慢慢個嘴慢慢突返出嚟
Retainer 仲帶到 少少酸軟 但刷完牙食完早餐又無野
都唔知有冇用
有無油尖旺區嘅牙醫介紹牙有d哨想箍invisalign
我第一次箍咋,我暫時只係有14副牙箍,但而家箍到第5,6副都覺得未有大改變
有冇巴打試過skip 左3 個牙箍,直接箍左第4個

一時睇錯時間
我係啊 依加箍緊
你好嚴重?
頭先Reply錯人 想問巴打巴打你啲牙走位走成點
Retainer 都帶唔到?

諗住箍唔箍第二次雖然Retainer 仲帶到 少少酸軟 但刷完牙食完早餐又無野
都唔知有冇用
我到今日先開始咬到小小野
食左粥兩日
同埋想知自己駛唔駛上骨釘
go同lite係咪一樣 牙套個圓盒嗎?只寫Invisalign。
你比錢咪知係full定咩,差一倍價錢呀,full要幾萬喎
我D排牙好疏,想箍Invisalign,今日搵左醫生consult,佢話唔洗剝牙,報價$42000,請問個價合唔合理?
想問下箍牙係咪一定會有個stage係門牙有罅
雖然啱啱先開始箍 但之後唔係好想面對
專科全部都要收咨詢費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞