連登自貼電腦枱或房#18

1001 回覆
17 Like 37 Dislike
我要升降枱
有冇話幾耐先番貨?
有班反社會人格眼紅
真係勁好用
想問依隻膠貼係咪要五金先有搵到?
睇左幾間雜貨都冇
鴨寮街兩邊賣五金雜貨既鋪頭好似有得賣 你可以去搵下
點解唔拆咗個鋁窗佢
Wtf 淘x有得賣,仲要咁平?
屌我個frd之前就咁比相問我買唔買,我搭單買咗,差不多成千蚊
可能係靚木呢
Btw答返你個走線先

張枱有62cm深,但我四個櫃桶無做到62全深,最深嘅位置留咗一個空間放拖板,個拖板空間有做開窿打通走線

張枱278cm長,無同上格床重疊嘅位置大概有200cm
200cm入面,左中右各有一個走線窿,從藏喺櫃桶背後嘅拖板帶線上枱

上到枱嘅線,務求要以最短路程到達你果舊電子設備
所以我左邊窿接駁NAS / 床上電話叉電線
右邊窿接駁PS4 / Router / 電視soundbar etc

最中間個窿最近個Mon,所有電話電腦叉電線、喇叭螢幕電源線 etc 都會經依到出
但依到啲線會好明顯,所以要靠個Mon 同埋 個Mon架 幫手遮住啲線

我喺個螢幕架下面痴咗個集線器,有需要先拉啲電話叉電線出嚟

睇圖可能會清晰少少
係咪美國果隻?我見過美國有個牌子有類似呢隻嘢,又係成千銀

第一眼睇以為你個MOON真係滴緊水
btw,wallpaper係邊個網download???
跳字鐘係邊買?
淘寶有
反而想知巴打屋企長期係咁暗?
如果唔係咁暗嘅話個鐘會唔會睇唔到
個亮度有5級 我較到最暗
屌 我買左左benq screenbar

點撚知個mon太窄,
一夾上 會姐住左最頂視線
同埋壓住個mon唔知會唔會長期受壓受傷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞