連登自貼電腦枱或房#18

1001 回覆
17 Like 36 Dislike
咁樣setup不如買隻C2 / A90K 算啦
成個駕駛倉咁
呢個keyboard真係幾好
個碌碌好方便
果個係咪echo show? 好唔好用
我都諗緊用黎做鐘
55吋 響房用算好大
echo show 比我想像中好用
本身只係用黎做鐘
佢可以連spotify 同 tidal 唔駛連藍芽都可以播到下歌
有個cam仔 可以當webcam 咁搖距睇下間房發生咩事 不過要裝到佢個app
可以叫佢讀下新聞 天氣咁 同埋可以聽下電台
心思思想買
佢個背景係咪可以跟album 咁auto
有得揀background 同 setting
可以擺自己d相咁loop 都得但我冇研究點set
同埋佢應該有detect 光暗既功能 我熄燈一陣佢就會自動入night mode
我買左$499 我見旋轉有人放全新420 不過我懶得去交收
amazon 可以更平 但好似要捕住同要用美國址集運先得
隔離amazon post 我見過有巴打講過日本樂天 google hub 好似幾平
你可以去睇下
啱啱去益大問過 整張1200x600 大概$700 比想像中平
係益木隔離整張L形 1300x1200 有內彎 係你double
而家我本身個張係實木枱
如果1200x600買張實木一定好撚貴
有冇巴唔急,又想要ADILS嗰4隻枱腳
可以送俾你哋
樂天我無信用卡買 搞完一大輪得個吉
買左echo show 玩下先
都平好多
我用緊 7 吋果部,都係諗住用黎做鐘,但佢成日熄左moon 不過長著又怕佢好快死,好糾結
我長著
而且間房熄咗燈佢轉night mode 都唔算好光 應該冇咁易死既
反而佢好少熄moon 係個homepage係咁loop d 外國新聞同之前Spotify 播過既playlist 既資料
㬜火來我 set 左自動sleep 唔怪之得佢成日唔著
打錯字,「原來我 set左自動 sleep 」
拖板太重啦 鑽窿啦
呢隻3m唔夠力 我之前試過

要買呢種先會夠力
佢有窿俾你收鋼牙,收幾口好過你痴到on99
諗緊有冇需要買實木枱定係益大訂算

唔係裝修完?以為巴打都係想咁設計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞