THE IDOLM@STER綜合討論區[78]チケットをご用意することができま(ry mk-II

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
我發現我開始有少少鍾意左容巴....

正路 佢咁man

由第一日黎呢度
佢已經好好人咁幫左我好多...

但係你知道容巴為什麼會在qna嗎

?????

佢會係你唔為意的時候⋯⋯

依個post越來越多gaylo

係..
得番我地幾個最後清泉

(ホモじゃ)ないです

梨巴快啲睇埋落去啦 第二季好正
我發現我開始有少少鍾意左容巴....

正路 佢咁man

由第一日黎呢度

?????

係你唔為意的時候
係你耳邉講「我一抽就中左pick up,你抽唔到呀,你上我屋企,我捉住你隻手仔教你,包一定抽到,hehe。」
同埋岩岩發現DAISUKI無BD既special program(得SP1,武內P同NG訪談),睇完DASUKI個啲記得搵返SP2 (武內P同佳村遙訪談)同26集(OVA)

唔介意大陸網既b站有齊不過冇記錯sp好似youtube見過有?

由第一日黎呢度

?????

係你唔為意的時候
係你耳邉講「我一抽就中左pick up,你抽唔到呀,你上我屋企,我捉住你隻手仔教你,包一定抽到,hehe。」

聽落唔錯....

梨巴快啲睇埋落去啦 第二季好正

我才不認識叫梨巴的人呢...

(CGSS消緊體.... )

#
新post繼續求d1飛
B站都有買左版權既 雖然殘體負皮
Midnight 傳說 拓海ver. 好好丁
活動完之前都唔知打唔打得夠2萬分攞埋張桃華SR

飲水
我想問我活動入面重覆既第二張SR
係唔係應該照特訓、升盡LV同親密度、之後做後排support ?

隊伍齊SR就可以升張活動卡做support

如果隊伍用緊R+,可以唔特訓張SR,同SR+放埋同一隊用
我想問我活動入面重覆既第二張SR
係唔係應該照特訓、升盡LV同親密度、之後做後排support ?

睇下你前排會唔會入隻未特滿親密滿lv既果隻SR勁左,如果唔會就特左佢升埋做sup,到第日佢唔夠班做sup可以食一甚至兩隻升技,當然有愛另計,特唔特各留一張
Midnight 傳說 拓海ver. 好好丁

好女仔黎,G持

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞