THE IDOLM@STER綜合討論區[78]チケットをご用意することができま(ry mk-II

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

我聽天使巴講
今晚睇埋20集先停吧

然後你會忍唔住睇落去

其實常務唔係冇道理

目的一樣,方法唔同

一向都覺得常務的思路係好正路
套野裡面常務唯一而最大的bug個人覺得係佢無必要解散現行的部署,根本可以同佢既クローネ並行

因為常務呢類現實型從CP睇唔到「價值」
後來武內表現到而漸獲信任後常務係偏向放任佢搞的
最緊要搵到錢

個人意見常務的bug係唔請飛鳥同志希兩個起始高spec型

飛鳥同響子的問題一樣當時冇聲
志希我覺得佢唔會聽常務支笛,佢比較似cg嗰邊d人

好似上面巴打講左之後重睇感受會深d

我聽天使巴講
今晚睇埋20集先停吧

然後你會忍唔住睇落去

其實常務唔係冇道理

目的一樣,方法唔同

套野裡面常務唯一而最大的bug個人覺得係佢無必要解散現行的部署,根本可以同佢既クローネ並行

資源問題 ―間公司有百幾TEAM idol
養一隊無乜效CG不如放去養其他TEAM

點解我會認為係bug
正常公司要開大project你會係借其他部門的資源>>cut左部門佢
而且嗰d部門係幫你搵緊錢,即係你要開發ps4你唔會解散ps3 team,而係從手機部門調資源過去

常務一定係睇中ありす既肉體所以要全部資源放哂落去

個資源包括得班P同idol 但idol用唔著點算

有點熱

然後你會忍唔住睇落去

其實常務唔係冇道理

目的一樣,方法唔同

點解我會認為係bug
正常公司要開大project你會係借其他部門的資源>>cut左部門佢
而且嗰d部門係幫你搵緊錢,即係你要開發ps4你唔會解散ps3 team,而係從手機部門調資源過去

常務認為武內嗰套唔work冇前境

如果佢淨cut cg我覺得冇問題,但常務係ko曬現存projects,連上左軌道好似幸子藍子嗰堆都ko埋喎

然後你會忍唔住睇落去

其實常務唔係冇道理

目的一樣,方法唔同

最緊要搵到錢

直接加 有前科

類似雙子咁,係常務武內嘈完後隔離食花生

其實常務唔係冇道理

目的一樣,方法唔同

最緊要搵到錢

直接加 有前科

類似雙子咁,係常務武內嘈完後隔離食花生

MIO
乜又係你呀?

睇嚟你已經睇完20話
MIO
乜又係你呀?

睇嚟你已經睇完20話

睇到つぼみ哥集就明㗎啦

其實常務唔係冇道理

目的一樣,方法唔同

點解我會認為係bug

常務認為武內嗰套唔work冇前境

如果佢淨cut cg我覺得冇問題,但常務係ko曬現存projects,連上左軌道好似幸子藍子嗰堆都ko埋喎

問題所在
produce唔止一種方式,但常務新上任就只容得下佢認同嘅方式
好似idol 有Cu Co Pa 咁應有各式不同方法去produce
極端啲講常務這個Co黨只承認用Co手法去produce,像幸響非佢族類所以就被剁了
作為一個領導者係不成熟的,亦係伯伯想傳達嘅
MIO
乜又係你呀?

睇嚟你已經睇完20話

睇到つぼみ哥集就明㗎啦

咁落去佢唔駛訓
俾佢休息一下啦
MIO
乜又係你呀?

睇嚟你已經睇完20話

睇到つぼみ哥集就明㗎啦

就睇佢之後點兜...

睇黎你今晚會睇哂了
變到師奶追劇咁款
MIO
乜又係你呀?

睇嚟你已經睇完20話

睇到つぼみ哥集就明㗎啦

咁落去佢唔駛訓
俾佢休息一下啦

呢個位好難停
btw 準備紙巾
MIO
乜又係你呀?

睇嚟你已經睇完20話

睇到つぼみ哥集就明㗎啦

咁落去佢唔駛訓
俾佢休息一下啦

當初我都追左半個通宵睇
其實我睇無你哋咁大反應
小さな光を 胸に抱いて
青空へと飛ばそう 希望の種
MIO
乜又係你呀?

睇嚟你已經睇完20話

睇到つぼみ哥集就明㗎啦

就睇佢之後點兜...

睇黎你今晚會睇哂了

唔得啦
睇左半日...好眼瞓啦

我尋日直踩到而家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞