THE IDOLM@STER綜合討論區[78]チケットをご用意することができま(ry mk-II

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

漫漫長路 祝你好運

有官方DAISUKI 唔用,走去用垃圾中國老翻

咩係DAISUKI?

睇多次#0

漫漫長路 祝你好運

咩係DAISUKI?

漫漫長路 祝你好運

咩係DAISUKI?

Hide來做乜,咪即係#0堆嘢入面嘅
我發現我開始有少少鍾意左容巴....

貴圏真亂

正路 佢咁man
求 容雜唯 X 大偽 本

漫漫長路 祝你好運

咩係DAISUKI?

Hide來做乜,咪即係#0堆嘢入面嘅

唔益CD-Room
依個post越來越多gaylo

漫漫長路 祝你好運

我彈幕廚黎冇彈幕食唔落,就算down完都會搵返彈幕player
不過後尾有啲位翻譯錯左少少都幾惡頂

對,一上水就見到d cp係度打情罵俏

係..
得番我地幾個最後清泉

正路 佢咁man

由第一日黎呢度
佢已經好好人咁幫左我好多...

但係你知道容巴為什麼會在qna嗎
同埋岩岩發現DAISUKI無BD既special program(得SP1,武內P同NG訪談),睇完DASUKI個啲記得搵返SP2 (武內P同佳村遙訪談)同26集(OVA)

正路 佢咁man

由第一日黎呢度

下次FES我會再顯靈多次神抽FES楓

正路 佢咁man

由第一日黎呢度

下次FES我會再顯靈多次神抽FES楓

高巨佢剛剛攞住把刀行過⋯⋯

正路 佢咁man

由第一日黎呢度

?????

佢會係你唔為意的時候⋯⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞