THE IDOLM@STER綜合討論區[78]チケットをご用意することができま(ry mk-II

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
同埋我睇完21集先知道自己怪錯左Mio
(雖然佢20集尾果度的確係好令人誤會)

但係之後21集花園3人排戲果度真係喊左...

轉左擔當做卯月未

你無錯,錯既係Mio

講笑,唔好嬲

你無錯,錯既係Mio

講笑,唔好嬲

本家入坑既我仲係接受唔到MIO既心境變化

你無錯,錯既係Mio

講笑,唔好嬲

本家入坑既我仲係接受唔到MIO既心境變化

其實我覺得個結局怪怪地...不過所有人都得到幸福就由他去吧
update之後無左舊問題
而家變左打每首歌去到一半都會卡一下好固定
cy救我

我更新完先開始嚴重lag

睇完動畫未

睇晒
真係神作...

你無錯,錯既係Mio

講笑,唔好嬲

加蓮同奈緒NTR左凛
update之後無左舊問題
而家變左打每首歌去到一半都會卡一下好固定
cy救我

我更新完先開始嚴重lag

睇完動畫未

睇晒
真係神作...

啱啱睇返love letter 嗰陣得7日2000線121,303
真係cls

loveletter我最後一日俾人推左出12萬位, 搞到到而家卯月都仲係得開AC個陣揀既R,真係遺憾
真係好好睇...
流過既眼淚同心入面既感動...
真係永遠都會係心入面...

神作

個人認為轉折位來得好突兀
成日幾分鐘推翻前半集既野
加蓮同奈緒NTR左凛

美城常務攪岀黎

美城常務: 無我就無TP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞