THE IDOLM@STER綜合討論區[78]チケットをご用意することができま(ry mk-II

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
我覺得20集打後都係高潮位

呢樣都應該係
之前都有朋友同我講過
最後幾集一定係一次過睇...

睇完哂最後幾集想舒緩下就要睇OVA

目的一樣,方法唔同

一向都覺得常務的思路係好正路
套野裡面常務唯一而最大的bug個人覺得係佢無必要解散現行的部署,根本可以同佢既クローネ並行

資源問題 ―間公司有百幾TEAM idol
養一隊無乜效CG不如放去養其他TEAM

點解我會認為係bug
正常公司要開大project你會係借其他部門的資源>>cut左部門佢
而且嗰d部門係幫你搵緊錢,即係你要開發ps4你唔會解散ps3 team,而係從手機部門調資源過去

常務認為武內嗰套唔work冇前境

如果佢淨cut cg我覺得冇問題,但常務係ko曬現存projects,連上左軌道好似幸子藍子嗰堆都ko埋喎

問題所在
produce唔止一種方式,但常務新上任就只容得下佢認同嘅方式
好似idol 有Cu Co Pa 咁應有各式不同方法去produce
極端啲講常務這個Co黨只承認用Co手法去produce,像幸響非佢族類所以就被剁了
作為一個領導者係不成熟的,亦係伯伯想傳達嘅

幾鍾意你個睇法

不過現實上就算佢咁大粒要咁cut部門係會遇到極大阻力

呢樣都應該係
之前都有朋友同我講過

哥個經典場面同唱smiling前

呢樣都應該係
之前都有朋友同我講過

睇埋呢集輕鬆下

又搞るる

一向都覺得常務的思路係好正路
套野裡面常務唯一而最大的bug個人覺得係佢無必要解散現行的部署,根本可以同佢既クローネ並行

點解我會認為係bug
正常公司要開大project你會係借其他部門的資源>>cut左部門佢
而且嗰d部門係幫你搵緊錢,即係你要開發ps4你唔會解散ps3 team,而係從手機部門調資源過去

如果佢淨cut cg我覺得冇問題,但常務係ko曬現存projects,連上左軌道好似幸子藍子嗰堆都ko埋喎

問題所在
produce唔止一種方式,但常務新上任就只容得下佢認同嘅方式
好似idol 有Cu Co Pa 咁應有各式不同方法去produce
極端啲講常務這個Co黨只承認用Co手法去produce,像幸響非佢族類所以就被剁了

幾鍾意你個睇法

話cut就cut
班股東邊會無嘢講

呢樣都應該係
之前都有朋友同我講過

你咁講我好驚....

認真我認為bd回係最好睇嗰一集

幾鍾意你個睇法

靠父幹要cut實cut到

幾鍾意你個睇法

靠父幹要cut實cut到

未必,要睇個老豆係睇錢緊要定親情緊要
始終你cut既野裡面係包括左搵到錢既野

點解我會認為係bug

問題所在

幾鍾意你個睇法

話cut就cut
班股東邊會無嘢講

經營者一族大聲啲

呢樣都應該係
之前都有朋友同我講過

你咁講我好驚....

認真我認為bd回係最好睇嗰一集

BD回即係26回?

咁快手
睇完會愛上卯月

你的病因有一半....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞