『歸家post』BNO 5+1 VISA 申請資訊 (28) 離港航班等候區

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
想問父母有bno個個係咪10月先知幾時申請得
搵勻全網得淘寶有一款袋啱KLM指定規格
但我知個袋一定爛
因為啲貓試過用煩似發泡膠物料嘅袋咬爛晒
所以兩手準備用Petsfit貓背囊
即係類似你上圖嗰款袋係最硬淨嘅貓袋

結論係check in & 上機落機嗰刻要用啱規格嘅袋
但飛行中間換袋都冇問題
因為真係爛咗
你要換袋空姐都冇辦法唔俾你換
但當然你哋啲貓乖全程唔洗換袋就最好
"We intend to lay the changes to the Immigration Rules in September with the changes expected to go live in October," said Kevin Foster, Under Secretary of State for Safe and Legal Migration, in a statement made on Thursday.
人地亂教都要你肯信既
薪火post 都唔睇唔問就救你唔到
『薪火post』BNO 續期資訊(111) 睇頂置 –– 學習與疫共存 重回正常生活
https://lih.kg/2855273
間詳細既
我淨係知有依個 post ...
我都奇怪點解你bno renew 唔喺嗰個po 問
(雖然應該會被人鬧你亂咁嚟
因為兩個 post subject 太似
同我入黎都見你地傾 renew 問題
所以以為得一個 post
BNO 5+1 VISA 申請資訊
BNO 續期資訊

有幾似
SOR
想講去到依家第三年 都仲有好多人分唔清BNO passport同BNO visa

每日fb group都有人問「97前父母冇幫我攞到BNO 係咪可以申請拎返」
爬左頭post 同youtube 想問清楚 有錯請輕屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞