俄佬睇嚟就嚟玩完 依家連WW1嘅水冷式機槍都拎埋出嚟用!

349 回覆
221 Like 9 Dislike
俄狗阿爺遺物都拎埋出黎
出動埋哥薩克騎兵
聽唔明。
咩戲黎
機槍發明之始, 槍管連續發射會過熱就打唔到, 水冷式機槍就係張個水箱包住條槍管, 利用水冷循環降低槍管溫度, 增加持續發射時間, 由於太笨重加上又要連住個水箱, 後來發明咗係氣冷式機槍, 及各種快拆槍管設計, 所以水冷式機槍慢慢淡出
條友on撚9
由day 1 開始連登日日吹俄佬玩完 唔知吹呢d風有咩用 烏佬睇到? 定當抗爭一部份 真係痴痴地
比你班連登仔日日咁鍵盤攻擊,唔玩完都難啦
詳盡。
成百年前裝備,點搞呀?
會唔會係射嗮d普通導彈先攞超音速導彈出黎
固定陣地戰咪有啲用,但係又要維護軟管,又要定時定候換冷卻液,裝喺架車上面搞黎托
主力係咪流浮山刀手
點解咁渣,二戰又打贏德意志既
74U 衝鋒槍 打機啲戇鳩設定就係
https://zh.wikipedia.org/zh-hk/AKS-74U%E5%8D%A1%E5%AE%BE%E6%9E%AA

卡賓槍= 短突擊步槍
Union of Salvation
講俄羅斯1825年一場失敗左既革命
大縱深戰術
你驚死佢哋會用呢啲車上前線咩 最多都係運物資先用呢啲 呢支槍嘢最多都係搵啲二線地方擺下 開到一陣就夠啦 現代啲機關槍咪擺曬前線用 真係壞咗就抌咗佢啦
係俾德國打到仆街啊唔係老美support 同參戰普京講緊德文啦
韓戰出核彈咪ko 杜魯門太仁慈
最近應該無5盧布,可能得返1盧布
俄佬夠咁多人排方陣?
aks74u / aks74un 嚴格嚟講設計意念幾超前, 係當係 pdw , 最初都係畀裝甲車成員, 直升機機師等用, 有一定火力而且長度縮短咗好多

同期美軍仲係用緊 m3a1 黃油槍
你地臭閪蚑那賤蛆由day 1開始日日係度吹烏克蘭玩完,唔知普京睇唔睇到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞