假面騎士 / 幪面超人 AMAZONS 第二季綜合討論區 #2

417 回覆
5 Like 3 Dislike
求生肉
你地諗到要死既人都死左 有一個估唔到冇死

仁叔?

YES

有人氣加持

可能有新一季

strike freedom呢?

最後好似冇事

AMAZONS DESTINY

仁叔?

YES

有人氣加持

可能有新一季

strike freedom呢?

最後好似冇事

AMAZONS DESTINY

小悠有事我會屌柒小林媽

仁叔?

YES

有人氣加持

可能有新一季

都好明顯留左伏筆出續作
但我覺得未必係新一季,可能係電影版 or v cinema之類
想快知有幾爛
個野座間會長真係好撚柒礙眼
個野座間會長真係好撚柒礙眼

佢屌柒千翼2果段最好睇

仁叔?

YES

有人氣加持

可能有新一季

都好明顯留左伏筆出續作
但我覺得未必係新一季,可能係電影版 or v cinema之類

唔撚該攪清楚新腰帶做咩有半邊甲未完成

1999就算真係有錢都唔想買neo driver
不過唯一冇得彈嘅地方真係omega嘅動作設計
比起上季alpha有過之而無不及

打鬥場面真係好靚
上個po已經有巴搞讚
跪求生肉
跪求生肉

邊有咁快有
想睇咪開個amazon jp ac試用prime 30日,再用vpn睇囉

打鬥場面真係好靚
上個po已經有巴搞讚

今季仁叔盲左 alpha d動作設計去哂omega度
omega d動作簡單得黎下下都係打要害 真心型
跪求生肉

邊有咁快有
想睇咪開個amazon jp ac試用prime 30日,再用vpn睇囉

有巴打有錄,遲下會放上嚟

打鬥場面真係好靚
上個po已經有巴搞讚

仁叔話佢出手利落果句我真心認同
跪求生肉

邊有咁快有

有巴打有錄,遲下會放上嚟

腸油左先

好波

打鬥場面真係好靚
上個po已經有巴搞讚

都唔係既。仁盲眼出場打果兩隻AMAZONS,我覺得好好睇。先食一野再反擊再一擊必殺同聽聲判斷獵物方向都好正。

未有咁快處理完,想睇既自己DOWN落黎
唔想DOWN既應該要等聽朝
同埋係自錄版本生肉,唔好求字幕

you are the best

打鬥場面真係好靚
上個po已經有巴搞讚

都唔係既。仁盲眼出場打果兩隻AMAZONS,我覺得好好睇。先食一野再反擊再一擊必殺同聽聲判斷獵物方向都好正。

咁我又冇alpha動作差嘅意思
姐係本來alpha上季動作係以技巧利落為主
今季個style就換左去omega度咁解

辛苦哂
同埋我去到尾都唔係好感受到點解守要攞條埋命去保住original
你話第一代實驗體就有理由
但係佢明知到將人類變成amazon係唔work 去到尾都仲要守住佢???
同埋我去到尾都唔係好感受到點解守要攞條埋命去保住original
你話第一代實驗體就有理由
但係佢明知到將人類變成amazon係唔work 去到尾都仲要守住佢???

暴走
加上佢智商唔會高到比佢卷土重嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞