假面騎士 / 幪面超人 AMAZONS 第二季綜合討論區 #2

417 回覆
5 Like 3 Dislike
我想知邊到有消息話出X

唔記得邊個傳出黎

根據我觀察
連登>公海>>>>>>>>連登
百度>>>公海>>>連登
我想知邊到有消息話出X

唔記得邊個傳出黎

根據我觀察

我記得係哈啦睇過
演員除了有悠仲有decade
我想知邊到有消息話出X

唔記得邊個傳出黎

根據我觀察

我記得係哈啦睇過

係decade個演員定又將decade夾硬拉入去
我想知邊到有消息話出X

唔記得邊個傳出黎

根據我觀察

我記得係哈啦睇過

唔知
個表有井上正大
唔知演咩
不過個表可能都係流
bilibili唔屌得,會傷害巴打自尊
人哋話唔用百度雲就好正常

其實我放得上Google drive就希望少啲巴打上去搵

所以都係賣老母巴打最好

唔該巴打
我想知邊到有消息話出X

唔記得邊個傳出黎

根據我觀察

我記得係哈啦睇過

唔知
個表有井上正大
唔知演咩
不過個表可能都係流

其實最好就係分開兩條水,互不侵犯,成個昭和系列都重製,合併成一個世界觀
巴打有冇可能攞埋呢個出嚟
https://www.facebook.com/HenshinLGKR/posts/1321439257935636

處理緊
我想知邊到有消息話出X

唔記得邊個傳出黎

根據我觀察

我記得係哈啦睇過

唔知
個表有井上正大
唔知演咩
不過個表可能都係流

其實最好就係分開兩條水,互不侵犯,成個昭和系列都重製,合併成一個世界觀

我覺得連昭和重制入面,個個都不同世界仲好
事關一年做得一季又唔似星期日個d的年番
如果又有關係又要講埋其他浪費時間

最多咪春季d電影搞大亂鬥算
我想知邊到有消息話出X

唔記得邊個傳出黎

根據我觀察

我記得係哈啦睇過

唔知
個表有井上正大
唔知演咩
不過個表可能都係流

我覺得連昭和重制入面,個個都不同世界仲好
事關一年做得一季又唔似星期日個d的年番
如果又有關係又要講埋其他浪費時間

最多咪春季d電影搞大亂鬥算

我意思係同一個世界觀,但各自本傳都唔會刻意提到,可能係劇場版先玩下共鬥
https://www.facebook.com/HenshinLGKR/posts/1321439257935636

處理緊

多謝巴打

btw, 原來套嘢imdb 8.1分
http://www.imdb.com/title/tt5776052/

最愛七羽姐

最愛七羽姐

仁叔

最愛七羽姐

仁叔

處理緊

講 design, Alpha 同 Sigma 從原本 design 轉一轉色, 改一改 pattern, 加少少 details 都還可以, 叫做仲 keep 到陣"野"味.
相反隻 Omega 個 design 真係好弱雞, 成隻小丑咁, 我寧願你除翻條腰帶都仲好啲. 我唔知係唔係想整隻善良嘅野獸出嚟先有個咁嘅 design.

如果講到"野"味, 隻 Neo 直頭連嗰叮屎都冇, 成隻 G3 咁.
隔離嗰隻講都費事講.

講 design, Alpha 同 Sigma 從原本 design 轉一轉色, 改一改 pattern, 加少少 details 都還可以, 叫做仲 keep 到陣"野"味.
相反隻 Omega 個 design 真係好弱雞, 成隻小丑咁, 我寧願你除翻條腰帶都仲好啲. 我唔知係唔係想整隻善良嘅野獸出嚟先有個咁嘅 design.

如果講到"野"味, 隻 Neo 直頭連嗰叮屎都冇, 成隻 G3 咁.
隔離嗰隻講都費事講.

Omega Original:

我又唔係咁睇,比碼佢未帶腰帶個樣似原祖,帶完upgrade左又有有唔同既樣
NEO設計到咁係想表達用裝甲封住佢個ORIGINAL態
NEO設計到咁係想表達用裝甲封住佢個ORIGINAL態

我睇得出佢嘅用意, 但係太多裝甲成份.
Omega係柒 但new omega真心覺得好撚型
你話佢冇留返舊amazon嘅特徵致敬就真嘅
但至少冇好似omega咁改到咁柒
佢d黑色未完成/戰損甲仲型過neo嘅全裝甲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞