假面騎士 / 幪面超人 AMAZONS 第二季綜合討論區 #2

417 回覆
5 Like 3 Dislike
成日話悠好優秀 但除左恢復力之外 我真係睇唔出有咩咁特別

性格似人
唔會咁易覺醒
打鬥勁
恢復極高

咁講 仁叔都係啦

咁仁叔係人唔係amazon
雖然好似但係唔同種類

恢復力唔強呢
同埋又唔係佢地做
睇個款似仲肯出第3季

應該有

橘本部長話會再啟動sigma計劃,即係仲有得打落去。
但佢cut左終極一戰,想知佢想點嘔翻出黎。。。。。

可能係新一季
或劇場版,一開波播返

性格似人
唔會咁易覺醒
打鬥勁
恢復極高

咁講 仁叔都係啦

仁叔回復力冇咁強

對眼傷左都要成幾年時間先好返小小
當年同sigma打明明d傷輕過悠咁多都要自己包札,又要好耐先好
但悠被貫穿就入左廠後幾個鐘就好返
千翼仲勁,係入緊廠的時候己經好返得7788

性格似人
唔會咁易覺醒
打鬥勁
恢復極高

咁講 仁叔都係啦

仁叔回復力冇咁強

當年同sigma打明明d傷輕過悠咁多都要自己包札,又要好耐先好

悠幾乎係最完美嘅amazon咁滯
去到5年後都仲係食包就頂到肚同回復到
最好未見過佢有食人衝動已經贏哂
睇個款似仲肯出第3季

應該有

橘本部長話會再啟動sigma計劃,即係仲有得打落去。
但佢cut左終極一戰,想知佢想點嘔翻出黎。。。。。

分分鐘新嘅sigma計劃唔玩Amazon玩其他野
千翼同IYU 真係好慘鳩
死埋一齊都算係對佢地幾好

性格似人
唔會咁易覺醒
打鬥勁
恢復極高

咁講 仁叔都係啦

仁叔回復力冇咁強

你用人類角度睇咪係
如果係強大角度明顯係千翼
如果之後真係未死一定強過仁叔同悠
一直覺得今季敗筆係千翼
講年紀輕,悠當年已經好快不斷搵存在價值同自身立場
反而千翼全部情節都係溝死屍女同逃避問題

但最後一集重算係對佢有左好感
起碼最後佢都係作為一個拉打身份戰鬥
就算暴走都抑制到
一直覺得今季敗筆係千翼

就算暴走都抑制到

溝女就係想證明自己冇食人衝動

性格似人
唔會咁易覺醒
打鬥勁
恢復極高

咁講 仁叔都係啦

仁叔回復力冇咁強

你用人類角度睇咪係

其實千翼 怪獸化之後根本屌打仁同悠
可惜佢依然執著於自己係人類嘅身份

咁樣幾美好,反正係人都知佢死硬
但起碼可以證明佢ON99左咁多集終於堅定左自己意志

想生存落去但唔靠天性暴走
最後靠自己無怨無悔咁反抗
一直覺得今季敗筆係千翼

就算暴走都抑制到

所以覺得佢無意義地逃避
最慘呢度篇幅太多

係見到回憶個集成套野先有返起色
幾時可以編入the系列

性格似人
唔會咁易覺醒
打鬥勁
恢復極高

咁講 仁叔都係啦

仁叔回復力冇咁強

你用人類角度睇咪係

其實千翼 怪獸化之後根本屌打仁同悠
可惜佢依然執著於自己係人類嘅身份

如果佢original化左嘅話就唔好睇
佢變左嗰個狀態又控制唔到自己
變返正常連自己做過咩都唔記得
佢最後都選擇用neo騎士態去打應該係想理解到悠話佢控制唔到溶原性細胞嗰句話
睇結尾,應該有第三季或者劇場版啦,會唔會係搵返千翼條屍嚟開始新sigma計畫,到時整隻Neo Sigma出嚟再同仁叔佢地打過
接受唔到千翼唔用原生體型態去同兩大主角打
而我都幾肯定佢最後係會暴走再打埋落去。
二打一,佢唔暴走根本無得打
睇結尾,應該有第三季或者劇場版啦,會唔會係搵返千翼條屍嚟開始新sigma計畫,到時整隻Neo Sigma出嚟再同仁叔佢地打過

如果佢同佢亞媽一樣基因,咁最後都可能會爆都渣都無
一直覺得今季敗筆係千翼

就算暴走都抑制到

所以覺得佢無意義地逃避
最慘呢度篇幅太多

係見到回憶個集成套野先有返起色

千翼既存在本身已經係錯誤,係原罪
佢應該同mamoru合作,做amazon王同人類開戰

了解
最後兩集多少對千翼有返好感
同睇到人類有幾仆街,成班人食住花生睇好戲,睇千翼仆街,雖然佢係original 但唔可以否認都叫有人類基因,半個人黎。又戀屍又逃避又暴走,某程度上都係人類做成,但就講到好正義咁再鏟除佢。黑崎最後講不想死同想活下去個兩個概念好似一樣,但又唔同幾有意思。自己覺得算係咁,半粒鐘完得最靚應該係小守條線
同睇到人類有幾仆街,成班人食住花生睇好戲,睇千翼仆街,雖然佢係original 但唔可以否認都叫有人類基因,半個人黎。又戀屍又逃避又暴走,某程度上都係人類做成,但就講到好正義咁再鏟除佢。黑崎最後講不想死同想活下去個兩個概念好似一樣,但又唔同幾有意思。自己覺得算係咁,半粒鐘完得最靚應該係小守條線

你係會長支持者
覺得比amazons食無問題

你係會長支持者

睇下你當呢班人造生物係真正生命
定只係人類既工具

你係會長支持者

睇下你當呢班人造生物係真正生命
定只係人類既工具

呢part類似hunter 蟻篇咁
弱肉強食既世界點解一定要人類先係正義
其實千翼係有生存落黎嘅機會
只不過佢由此至終都唔肯同人合作
或者應該話佢唔相信自己以外嘅人
所以先將自己迫上絕路
當然人類都係自私 但唔代表千翼係完全冇錯
老豆老母搞出黎既黑鑊千翼孭晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞