假面騎士 / 幪面超人 AMAZONS 第二季綜合討論區 #2

417 回覆
5 Like 3 Dislike
啱啱睇完最後一集
評價係頭7集搞到成套野垃圾
個結尾做得好靚

麻麻地,3p嗰度話完就完,完全睇唔到佢哋點打
如果千翼主動俾佢哋殺陪葬條女,個場面會感人好多

結尾果場好多人想睇
不過諗深一層千翼一定會讓步,唔係講緊佢唔出力打而係限制自己唔變原生體

其實算唔算讓步都好難講
佢入左嗰個mode無疑係好勁
但控制唔到自己 變返人又冇記憶 佢自己都唔希望變成咁

唔會啦
佢自己都明白佢唔應該繼續留係世上
加上條女死左,佢都冇理由留低
仁叔最後話送佢一程果句之後佢嘅反應已經證明到
不過任何一隻生物都想生存到最後,所以佢先會變身打小悠同仁叔

我反而覺得佢係仲想生存冇話明白自己唔應該起世上,臨打前佢好似問左句係咪真係要打之類,果句我想活下去我會解讀做其實佢知自己打唔贏但都要試,惟由死左,佢自己都死埋既話就變相佢自身好似冇存在過咁

佢個fd貼佢哋張貼紙相落部手機嗰幕真係好sad

我都鄧佢覺得好sad, 因為佢喺成個故事除左出現過之外乜都無做過,根本係茄呢啡
依套嘢每集嘅結尾都係高潮位.
Season 1 首歌加埋佢啲 hook 嘅拍法已經夠正.
點知 Season 2 首歌更正, 第 11, 12 集個結尾更加係 climax !
我翻 loop 咗好撚多次.
啱啱睇完最後一集
評價係頭7集搞到成套野垃圾
個結尾做得好靚

麻麻地,3p嗰度話完就完,完全睇唔到佢哋點打
如果千翼主動俾佢哋殺陪葬條女,個場面會感人好多

結尾果場好多人想睇
不過諗深一層千翼一定會讓步,唔係講緊佢唔出力打而係限制自己唔變原生體

其實算唔算讓步都好難講
佢入左嗰個mode無疑係好勁
但控制唔到自己 變返人又冇記憶 佢自己都唔希望變成咁

唔會啦
佢自己都明白佢唔應該繼續留係世上
加上條女死左,佢都冇理由留低
仁叔最後話送佢一程果句之後佢嘅反應已經證明到
不過任何一隻生物都想生存到最後,所以佢先會變身打小悠同仁叔

我反而覺得佢係仲想生存冇話明白自己唔應該起世上,臨打前佢好似問左句係咪真係要打之類,果句我想活下去我會解讀做其實佢知自己打唔贏但都要試,惟由死左,佢自己都死埋既話就變相佢自身好似冇存在過咁

佢個fd貼佢哋張貼紙相落部手機嗰幕真係好sad

我都鄧佢覺得好sad, 因為佢喺成個故事除左出現過之外乜都無做過,根本係茄呢啡

全套amazon得佢會當千翼佢兩個係人
唉,睇到脫力,咁嘅結局真係稱唔上好

好似戰隊果D合體炮

吓,結尾咁揸流灘

悠的新腰帶有咩勁左又唔講
小守點解咁執著於原生種七羽,肯為佢死又唔講
隻隻AMAZON都可以變返人形態,點解七羽變唔返又唔講
唉,睇到脫力,咁嘅結局真係稱唔上好

好似戰隊果D合體炮

吓,結尾咁揸流灘

悠的新腰帶有咩勁左又唔講
小守點解咁執著於原生種七羽,肯為佢死又唔講
隻隻AMAZON都可以變返人形態,點解七羽變唔返又唔講

其實點解仁可以殺到七羽?
咁多觸手點埋身

七羽都唔想殺仁
成套野好多內容都留白唔講,連最尾一場3P都留白
睇完呢套決定去睇EX-AID,
本來嫌EX-AID個外型好似好兒童向無打算睇,但同朋友講起佢話呢套劇情OK,唔好睇外表
本來嫌EX-AID個外型好似好兒童向無打算睇,但同朋友講起佢話呢套劇情OK,唔好睇外表

好多人都咁讚
不過最近劇情一般

好多人都咁讚
不過最近劇情一般

最近正情反智

好多人都咁讚
不過最近劇情一般

最近正情反智

我都覺得冇之前咁刺激

好多人都咁讚
不過最近劇情一般

最近正情反智

我都覺得冇之前咁刺激

d野拎黎做

好多人都咁讚
不過最近劇情一般

最近正情反智

我都覺得冇之前咁刺激

d野拎黎做

邊啲

好多人都咁讚
不過最近劇情一般

最近正情反智

我都覺得冇之前咁刺激

d野拎黎做

邊啲

今集為例,你正宗都要挾到永夢企住俾你打,你情願打佢幾小時都唔拎左佢個無敵卡帶
上集啦,永夢三個都已經按住正宗打,都可以因為驚Parado俾飛彩打死走左去,我諗你三個當場ko佢點都快過要揾Parado

好多人都咁讚
不過最近劇情一般

最近正情反智

我都覺得冇之前咁刺激

d野拎黎做

邊啲

今集為例,你正宗都要挾到永夢企住俾你打,你情願打佢幾小時都唔拎左佢個無敵卡帶
上集啦,永夢三個都已經按住正宗打,都可以因為驚Parado俾飛彩打死走左去,我諗你三個當場ko佢點都快過要揾Parado

第一個好認同
老社長出埸真係拖低唒成套野
https://www.youtube.com/watch?v=qau9vgIV6mE
やがて星がふる - 鈴木佐江子

結局最後首歌同條女成日唱個首

屌你老味iyu同佢老豆都唱得好撚難聽
last 果集一播 我屌原來隻歌係咁順耳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞