假面騎士 / 幪面超人 AMAZONS 第二季綜合討論區 #2

417 回覆
5 Like 3 Dislike
留明等套野變爛尾
唔好爛尾呀,依套好好睇呀
唔好爛尾呀,依套好好睇呀

10話個預告好爛尾feel
其實iyu根本唔應該覺醒
其實iyu根本唔應該覺醒

其實可以覺醒 但用咁嘅方式真係好撚柒囉
留個名
留名等生肉
睇預告iyu應該難逃一死
最後alpha omega neo三人大戰係咪想攬炒令世上冇哂amazon?
美月渣住支壓裂彈對住悠意思係咪姐係三人大戰最後生還者係悠?
不過預告永遠同劇情差一大截 今集個混戰真係估佢唔到
真係要讚下預告cut到仲緊湊過劇情
不過突擊自悠真係 除左original都冇人夠佢打咁
如果唔係千翼阻住哂今集佢應該雙殺

link?

link?

amazon prime 開新ac啟用1個月試用再掛vpn睇
等晏d應該有大陸仔up生肉上bilibili啦
初頭睇上星期下集預告以為iyu攞返情感
但今集睇黎完全唔係嗰回事
只係局長啟動左廢除裝置令佢loop返以前比老豆食嘅畫面
預告講到仁叔好似痴左線咁 但實情係無論咩事佢立場都係咁堅定
即時係七羽佢都會親手將世上所有amazon驅除
千翼係度掙扎都幾唏噓 倒不如真係快d比佢解脫好過
最後預告真係估唔到 睇落似仁悠聯手打千翼
但千翼同仁悠各自打都輸 點1打2
等晏d應該有大陸仔up生肉上bilibili啦
初頭睇上星期下集預告以為iyu攞返情感
但今集睇黎完全唔係嗰回事
只係局長啟動左廢除裝置令佢loop返以前比老豆食嘅畫面
預告講到仁叔好似痴左線咁 但實情係無論咩事佢立場都係咁堅定
即時係七羽佢都會親手將世上所有amazon驅除
千翼係度掙扎都幾唏噓 倒不如真係快d比佢解脫好過
最後預告真係估唔到 睇落似仁悠聯手打千翼
但千翼同仁悠各自打都輸 點1打2

暴走多次掛
最後alpha omega neo三人大戰係咪想攬炒令世上冇哂amazon?

其實劇透可唔可以藍色細字
雖然我睇左

自行錄制版本,琴晚開播果陣直接係prime度錄
唔好再問有冇字幕

唔好再問有冇字幕

唔該哂巴打

仁叔成日都係係差D得手就被人從後暗算

唔好再問有冇字幕

唔該哂巴打

多謝巴打

其實劇透可唔可以藍色細字
雖然我睇左

動漫台呢邊個post會藍細字架咩
我以為影視台嗰個先會
下集
睇黎應該冇第三季
睇黎應該冇第三季

呢樣肯定架啦
唔知出唔出電影版就真
睇黎應該冇第三季

我覺得會有
睇預告見到個老而不好精神咁坐係架車度
我覺得佢先係BOSS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞