Elden Ring邊個boss最型?

311 回覆
57 Like 7 Dislike
一定係碎星最撚型
雖然好易打

龍王
比佢飛天衝落嚟果下震懾到
碎星飛天有少少牽強, 但龍王就好名正言順
可惜龍王本身好殘
DS2好多hit box問題,
佢life gems根本就係一個弱智決定。
打完巨人叫商人阿婆翻如蜜之後根本就爆機了。
佢個最大問題係回血⋯⋯
地圖設計又係完全唔知做乜⋯⋯
舞孃
仲記得當年初見就嘩一聲叫左出嚟, d 動作好又靚又陰濕
但打左幾次就好撚嬲, 心諗停啦, 唔好再轉
打碎星係勁熱血 成班人義無反顧衝埋去
大屎忽
我唔準你咁話我老婆蒞妮
d 對白係蒞妮老婆講架
今集打紅狼覺得佢啲劍法好似希夫
回憶湧上心頭哭咗
堆怪已經垃圾
ds2打個人會炆
點解d 人會懷念 DS 2
因為真係另一隻game ...
拍埋來 咪有d 特色係另外幾作無囉

堆怪 三基佬惡戰 無得 lock ge 隱形人

(er 儀典鎮又出番)

超光猛boss 房

阿倫間房
好似係宵色眼女神 唔記得係咪同命定之人係同一個人
**命定之死
癲火之王最後梅林娜開隻眼有人話係宵色眼 又話要送你命定之死 d劇情要靠估同自己腦補
一死就即跌一粒
我第一隻入手既soul game就係ds2 我覺得佢個遊戲設定都幾好, 例如死一次d血量上限會愈黎愈少、法術係使用次數代替藍條。

最印象深都係黃金三基友明明遊戲進度都仲係算前就出d咁難打既車輪戰同埋好多boss都玩圍毆,石象鬼,尾二個二人組原來要差唔多時間殺,先可以令佢地唔復活。鏡騎又係嘔心召個電家黎同時圍毆我
佢本身係故事入面都係好大級數既boss,但打個陣就錯撚晒
尤姆今集都有蛇王差唔多級數,路德維希真係要去到無名王者先有呢啲級數
滿月好正為咗佢突登盧杖都唔用 用卡杖
跑武士王果到同佢瞬移背刺真係垃圾中嘅經典
NIHIL
梗係FINAL BOSS最型啦, 唔係點叫FINAL BOSS
https://www.youtube.com/watch?v=cBG6fhP-qi8
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞