Elden Ring邊個boss最型?

311 回覆
57 Like 7 Dislike
只論白王設計理念我都幾同意你講法。
不過如果要講DS2係一個高質素遊戲我就不敢苟同。
外國有個癲佬MauLer拍咗9條片(大約11個鐘)
好詳細回應同解釋點解DS2唔係一個好game。

Link: https://m.youtube.com/playlist?list=PLBBJXQJJavX2t9PW80_xq4zdOLHYbVcm6
ds2唔掂啦,無宮崎真係差好遠,果陣比人插到仆街,而家竟然有人會緬懷
希夫真係一隻越打越唔想打既boss

你明明認得我點解都仲要同我打
煤氣劍
第一集爆既係魂2,但老實的確冇1,3咁好玩就真。個手感同graphic 真係好撚奇怪
唔係講緊難打程度咁膚淺
個個都除撚晒衫入去打

滿裝入去唔知會唔會有唔同感受
好明年唔係蛇, 係守宮黎
我滿裝月隱法師入去打
連戰技都無用到,十刀內斬死
唔好講笑,ds2 dlc入侵隻npc馬雷達應該係全魂系列入面最有印象陰撚到仆街
我覺得其實蛇人形態都算幾得意
呢集多咁多boss好難咁計既又
仿生大哥咁慘
黎緊2周目會幫佢配套法師PVP裝入去單挑, 係怕冇時間換返近戰衫
棄子外形夠boss
但打落咁易打
雖然DS3沙力萬 舞孃 無名呢幾隻boss係好型 但舉住盾就會易打好多 ER呢代舉盾冇咁屈 感覺上 指紋盾另計
預告個陣以為佢係無腦軍閥
一定係碎星啦
都話唔係講緊佢地有幾難打
你係咪想講蒙格特 蒙格係佢細佬血王啵
不過賜福王背景故事都幾o靚 單純地想去愛
Ds3啲boss配樂世界級
無名 深淵監視者 雙王子 薪王化身
薪王化身p1啲配樂好有決一死戰feel
P2就好有黯然落幕feel
就算係冇咩背景嘅惡魔王子啲配樂都好撚正
佢知你比左頂綠帽佢戴 梗係發癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞