Elden Ring邊個boss最型?

311 回覆
57 Like 7 Dislike
鐵處女 會捉人入去都好難打
2 take過咗
佢易在有得騎馬打
大兆啲台詞仲要同細兆完全呼應
Godfrey一樣啲台詞好精辟
呢兩隻boss cutscene個人覺得係全game最出色
Someone must extinguish thy flame.
Let it be Margit the Fell!

Cutscene 最出色唔敢講
但台詞一定係佢兩個寫得最好
現實有種蝦可能係龍蝦怪嘅原型…

呢隻野可以用個鉗嚟射空氣炮
尋日二周目終於白金咗 (因為一周目打完尾王興奮得滯乜都撳確定直接開始咗二周目)
好耐冇試過打機打到唔捨得嘅感覺
好想不停分享叫人買嚟玩
尋晚白金感覺「吓..終於完咗啦 」
咁一定有人話收集晒全武器護符等等
但我對於角色同啲王係勁唔捨得
好想佢繼續出多啲新嘢出多啲故事或者出直頭出圖鑒俾人儲

啲人課一隻垃圾驚嘅錢已經可以買PS5 + elden ring
突然間好想改變呢啲風氣 等佢哋出多啲好作品
如果將來出咩DLC 唔使講嘢 即刻俾錢支持
ER機制上你同隻boss過刀只係自己輸蝕同自我約 一啲都唔rewarding
所以點解阿爾特留斯拍子機啪啪啪同路德維希場boss fight令人咁深刻好大程度上係佢限制咗你有特定體驗 所以點解咁多人聽到open world反而會擔心
其實佢係你外母
搵日返去食飯直接問
一代克菈格
黑劍有幾分路德維希既感覺
會唔會有dlc 講佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞