Elden Ring邊個boss最型?

311 回覆
57 Like 7 Dislike
隻怪最撚噁心係佢個閃現
食糞者個劇情都幾無聊 拎哂温床之後得段全黑cg 兒姨牙牙左幾下就完。

係賣蝦佬有反差會覺得佢慘
龍裝大樹守衛幾型
我都覺碎星最好玩最有feel
唔明d人點解話碎星設計得唔好
上滿裝入去打既仿生呢?
佢拉長個下我笑到仆街
生蠔
之前睇youtube見到有人齋放老鼠骨灰+10都打到接肢殘血 D comment話接肢點解唔走去接D熊接D龍蝦 要走去接條廢廢地既龍 有人話佢唔夠打 笑死
一定係碎星個設定都好型,但暫時打過最正既王係大蛇
唔知有無人記得,darksouls2 dlc boss白王,真心型,佢把武器係發晒光,全game最型。而且故事都好正,講佢對抗混沌,但最終佢個國家都係俾混沌之火侵蝕,混沌係1代伊澤利斯的魔女搞出黎個壇野,同2代原罪哲人一樣想複製初始之火。

其實2代真係值得平反,操作流暢度大升,傳送功能,雙手持武等等有好多創新野,雖然我已經唔太記得。佢地圖絕對都係高汁唔係揸流攤,我諗大家都好中意如蜜,真係好溫暖,係出面陰陰濕濕打生打死,但一返到如蜜就好似返到屋企咁。boss設計都好掂,出名既有罪人、煙騎、鏡騎、王盾個啲。故事都係超出色,用同一時空做外傳,講遠方有國家同巨人之間既戰爭,但個起因都係因為初始之火。

黑劍套甲超型
煙之騎士同fd 一齊打死左勁多次,最後call 多個街外人幫手,佢裸裝打死王
熔鐵城係咁頂個fd 落熔岩
原來佢仲有劇情
有一段係三隻毒烏龜打死左
天空城龍王

開場果種宏偉同壓迫感好強

煙騎真心唔知點解好難,之前我全部都係單挑,但打煙騎忍唔住召左隻npc幫手,記得隻npc好廢,幾野就死
我睇重遊戲性多啲 一直都覺得ds2唔差
但dlc堆怪真係太嘔心
成個系列最鍾意如密
不過其實大家當年主要都係屌佢屈小怪人海戰術,其他都無位入到佢,同埋睇唔起人地外傳故事,明明超正
TOGETHERRR
2代係 白王 同 鐵王 DLC 做得好
沉沒國王之冠又好似另一批人做咁
好L 噁心

d 地圖獨立來睇係ok 但地圖 地圖間連接古9怪
地圖係唔make sense,又冰又火又乜又7但係個連接就係純粹開道門換左個背景,但地圖迷宮機關探索既設計唔差
得。收到。知道

知你Elden ring 第55個post 貼過

出面仲有其他Elden ring post
洗唔洗再貼post 埋呢段
DS BB 有無BOSS FIGHT 個場同碎星嗰個咁上下大'?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞