<前四無望> AC米蘭球迷討論區[285]

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
NicoSchira: Done Deal and confirmed! Ismael #Bennacer will extend his contract with #ACMilan until 2026 (€3,2M/year). Total agreement reached last February 3. The release clause by €50M will be deleted.
快官方
tmr隨時比曼買
3.2
無所謂呀每人都有個價,你比得起咪買
唔好多呀,賣個60M,之後去拖記整件bremer返黎咁就岩岩好
D妓者無資格confirm任何野
其實leao 右 列b 左 有冇得諗
麥麥送80m,tmr起碼120m,都係英人..
之前擺佢踢右成個懞仔咁
同埋rebic仲可唔可以踢番起都係問題
梗係super la

大佬好型
蛆後上奪冠100%既波
gabbia明顯佢都知自己個定位係後備
佢肯就ok

羅馬仔上唔到大台
又唔肯後備咪死去拉素囉
佢自己後悔
列b出到黎連帶波傳波都有問題
痴撚線
琴日除左跣左下其實唔錯喎
羅馬仔當走左, Gabbia續到26年, 借一年練下都無妨, 最後留唔留可以睇到馬隊點定位佢, 如果仲有期望應該借走升呢, 當佢係填青訓位既第四中堅就可以留
感覺都要補多個中堅
都衝咗唔少攻勢
仲有卡拉敗家果下
尋日好返好多,又俾左球直線卡拉
之前幾場真係災難級
睇個勢點都會補個正選級中堅拍tmr
咁樣gabbia變左第5中堅可能真係可以考慮借走
買就買架啦, 佳亞重傷加年紀大, 賭佢番黎仲有同樣水準太大風險, botman我睇左d其實同佳亞d特點都幾似
個態番得黎及時, 講真咁樣鳩落去都要考慮下佢既去留
其實d新聞咪邊隊領先咪吹奏, 係我地眼中讚親都叫燈同打J姐
SENSI同我蘭D傷員一樣, 自己隊入面就全職文員, 出到去就健健康康打到曉飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞