<前四無望> AC米蘭球迷討論區[285]

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
咁高難度
疤咁勁既
錢狗epic fail片又多一段素材
計唔計og
都唔係嘅 教拿玻里嗰期對利記都叫唔錯
文仔寧願保選25迪都唔選卡富,你話佢對我糷冇偏見就假,不過唔踢好過踢...
雖然呢到米蘭post

但我想講其實皇馬都應該要重建
而家仲用緊中場三老+Benz 做遮醜布

成條中場老到
贏多psg 主要係人地自己柒
對車仔應該唔夠打

華拉迪我覺得實力差唔多已經上限
左右兩閘又唔勁 拿祖 卡華查又傷到無哂watt
成隊波基本上靠Benz 同摩迪
再望埋今場d後備 好多都係二線/長期傷無態既人
Hazard, isco,華c機c

再望埋巴塞 簽左咁多當打球員 又有一堆潛力股

雖然係就係有d年輕潛力股 JR, 洛迪高
但感覺暫時都不成氣喉
仲有隻 卡馬雲加 好勁 但出場機會唔算多
成日半場/下半場尾段先出佢
唔用可以比米蘭啊(我自己中意呢個球員
皇馬夏天免簽包皮加簽Tchouameni直接搞掂啦, 有錢有吸引力簽邊個都得
76始終唔鐘意用新人
等夏天簽到包皮咪搞掂
AC Milan's wage bill in 2018/2019 was €142,693,000 gross. They finished in 5th place.

In June 2019, Maldini became technical director.

Milan's wage bill is now €81,960,000 gross. He reduced the wage bill by 43%. And they're first.

窮撚隊黎講算係咁
幾時有得轉會窗J 當打後生BIGNAME
馬三代
https://twitter.com/milanposts/status/1505613915945934860?s=21
點解之前剪左個柒頭
依家幾型棍
痴撚線,幾型喎
benz 係中鋒位感覺係而家皇馬不可缺嘅一個
皇堆新人唔多掂,洛迪高打中鋒隱形
https://www.youtube.com/watch?v=fOEqnZgmYnU
左邊版既dani alves 左中右中場打哂
借rodrygo啦
今場對面唔係烏甸咁消極死守打反擊
多咗空位Theo企中間用佢推進能力好有威脅
呢隊垃圾一早要降班啦
對我蘭就上力架喇
好彩佢揀25迪咋
講真呢隊意大利唔多想支持

國際賽最好成隊留番係米蘭
Milan are very close to signing Origi on a free transfer. There is an agreement in principle and Milan will meet with intermediaries in the coming hours to find a definitive agreement. His salary should be €3.5-4M per season
馬隊:右翼已補充,暑假唔使再發夢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞